2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین نگا عزیزم اوقات تلخی کرده مادرش....اگر مردت مرده که بتونه تعادلو بین مادرش که دنبال یه دختر کرده بوده براش با تو بتونه حفظ کنه عالیه....فردا ازت نخواد خودتو عوض کنی

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
اونقد درمونده شدم نمیدونم باید چیکار کنم..

به نظر من شوهرت الان میگه خانواده مهم نیست و فلان ، ۲ روز بعد ازدواج که دیگه از اون عشق آتشین خبری نبود ، خانوادشو میخواد، اگه نظر منو میخوای بدون رضایت خانواده ازدواج نکنین

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
ببخشید‌ فضولیه‌.  چه‌ جوری‌ باهاش‌ آشنا‌ شدی

من توی همدان دانشجو بودم و ایشون اومده بود پیش یکی از دوستای زمان قدیمش توی دانشگاه و خیییلی اتفاقی هم دیگ رو دیدیم..

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

میشه بهم بگی همسرت مال کدوم شهرستانه؟

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
وقتی دلتونو میشکنن واکنش همسرتون چیه؟

در کل پشت من بارها به خانواده اش گفت رفتارشون اصلاح کنند ولی خب فایده آنچنانی نداشت ولی خیلی اوغات هم دعوامون میشه درست آخرش عذرخواهی می کنه ولی خودش هم خسته شده چون هم از طرف خانواده اش هم من اون که تحت فشار 

ولی همسرم هیچوقت همچین حرفی نگف همیشه میگ جایی ک ۱ درصد احتمالش باشه ک بخواد بهت توهین بشه هیچوقت نم ...

چقد این حرف میتونه حس،خوبی ب ی،دختر بده... قدرشو بدونین❤

الهی همیشه خوش باشین با هم

من باید چیکار کنم😭

من میگم شما بشین فکراتو بکن

یا از این آقا بگذر و برو پی زندگیت

یا زندگی کردن باهاش رو با جون و دل بپذیر و پای سختی هاش بمون

اینکه بعد عقد بخواد بره دست بوسی پدر مادرش چیز عجیبی نیست! 

اگه تونستی این مساله رو حضم کنی و بهش تن بدی

عقد کن 

و بدون که حالا حالا ها از این مشکلات خواهی داشت

اگرم نتونستی که با یه نفر ازدواج کن که خانواده ش قدرتو بدونن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بله حضور داشتن روز قبل از عقد من و همسرم رفتیم دیدنشون الان خیلی دوسم دارن و برام احترام قائلن البته ...

چقدر خوب...کاش بدونم چ رفتاری درسته

من توی همدان دانشجو بودم و ایشون اومده بود پیش یکی از دوستای زمان قدیمش توی دانشگاه و خیییلی اتفاقی ...

همین که گفته بعد عقد میریم دست بوس یعنی خانواده ش براش خیلیییی مهم هستن پس حواست باشه خرش از رو پل گذشتشروع میکنه به وادار کردنت واسه دست بوسی های بعدی

من توی همدان دانشجو بودم و ایشون اومده بود پیش یکی از دوستای زمان قدیمش توی دانشگاه و خیییلی اتفاقی ...

من‌ قبل‌ ازدواجم‌ یه‌ دوست‌ پسر‌ کرمانشاهی‌ داشتم‌.    خیلی‌ خیلی‌ خوش تیپ‌ و‌ جذاب‌ بود‌. ‌ علنا‌ دخترا‌ توی‌ خیابون‌ ‌ متلک‌ میگفتن‌ و....‌   ولی‌ جو‌ گرفتتش‌. منم‌ ولش‌ کردم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
من میگم شما بشین فکراتو بکن یا از این آقا بگذر و برو پی زندگیت یا زندگی کردن باهاش رو با جون و دل ...

ارش انتظار داشتم ک بگه جایی نمیبرمت ک بخواد بهت بی احترامی شه

همین که گفته بعد عقد میریم دست بوس یعنی خانواده ش براش خیلیییی مهم هستن پس حواست باشه خرش از رو پل گ ...

اون میخواد ب زور اونا ب من احترام بذارن...در صورتی ک واقعا تاحالا نتونستن