2777
2789
دانشجو پزشکی ام مجردم  ولی تو همه قشر آدمی آدم پست پیدا میشه چرا فکر میکنی یه زن پزشک از هر لح ...

منخیلی خانوادم حمایتم میکنن پزشکی بخونم خب خودمم علاقه دارم و ضریب هوشی بالایی دارم .۲۰سالمه .ولی ازطرفی خیلی خواستگاردارم ولی ازوقتی اومدم نی نی سایت یکم سرعقل اومدم تا درس بخونم .چون یکم بازیگوشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منخیلی خانوادم حمایتم میکنن پزشکی بخونم خب خودمم علاقه دارم و ضریب هوشی بالایی دارم .۲۰سالمه .ولی از ...

آره بابا بشین درس بخون ببین بعد از پزشکی چه خواستگار های تاپی واست پیدا بشه هنوز که سنت کمه واسه ازدواج خودت رو اسیر نکن 

پیشرفت کن 

خدایا شکرت❣
مثلا دست بزن دارن شوهراشون یاراحت خیانت میکنن بهشون یا......

ریشه داشتن دست بزن و خیانت تو مسایل فرهنگیه ، به شغل زن ارتباط زیادی نداره، این مهمه که زن استقلال مالی و جایگاهی اجتماعی بالا داشته باشه ولی لزوما مانع خشونت و خیانت نمیشه ، چیزی که مانع خشونت و خیانت‌ه در درجه اول انتخاب درست همسر و امتحان کردنش قبل از ازدواجه ، در درجه دوم آگاهی زن و مرد نسبت به حقوق خودشونه و اینکه هوش هیجانی شون چقدر بالا باشه تا بتونن موقع بحران بجای ایجاد خشونت و بجای  خیانت، دنبال راه حل باشن

آره بابا بشین درس بخون ببین بعد از پزشکی چه خواستگار های تاپی واست پیدا بشه هنوز که سنت کمه واسه ازد ...

چرته

منم پزشکی میخونم اما خبری از خواستگار نیست

حتی پسرای پزشک به غیر اونایی که برا کلاس گذاشتن ازدواج میکنن

مایل نیستن زنشون پزشک باشه به هزار و یک دلیل

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
چرته منم پزشکی میخونم اما خبری از خواستگار نیست حتی پسرای پزشک به غیر اونایی که برا کلاس گذاشتن از ...

من خواستگار غیر پزشک خوب زیاد دارم 

والا خودمم تمایلی ندارم با پزشک ازدواج کنم یه مورد پزشکی داشتم که هم ترم خودم بود و هیچی ندار تا به پول میرسید پیر میشدیم به پای هم😂

ولی واقعا ترجیح من ازدواج با یه غیر پزشک هست

خدایا شکرت❣
من خواستگار غیر پزشک خوب زیاد دارم  والا خودمم تمایلی ندارم با پزشک ازدواج کنم یه مورد پزشکی د ...

منم بدم میاد 

جدیدا اینطوری شدم

دوست ندارم هم رشته م باشه

یجور رقابت میفته بین سواد و... خوشم نمیاد

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
خداکمکت کنه خودتون تحصیلات چیه

خودمم وکیل دادگستری هستم الان ۱سال مرخصی گرفتم فاصله گرفتم ازهمه چی کارکه میکردم شوهرم هیچی خرج نمیکرد هیچی مجبوربودم خودم خرج کنم الان کناره گیری کردم

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

خودمم وکیل دادگستری هستم الان ۱سال مرخصی گرفتم فاصله گرفتم ازهمه چی کارکه میکردم شوهرم هیچی خرج نمیک ...

واقعا متاسفم😭ایشالله حل میشه شما که کاروتحصبلات و ...داشتین چرا جدانمیشین؟

استارتر بشین درست رو بخون ولی نه به این اهداف

هدفت تحصیل و رسیدن به جایگاه خوب باشه

هدفت پیشرفت باشه

برای این هم که در زندگی زناشوییت بتونی خوشبخت بشی  مطالعه و مشورت با افراد آگاه کمکت میکنه نه یه مدرک کاغذی، اون فقط میتونه تو رو در معرض دید افراد با جایگاه اجتماعی بالاتر قرار بده ولی آیا صرف اینکه یه نفر جایگاه اجتماعیش خوب باشه (خاستگار) دلیل بر همه چیز تموم بودنش و تواناییش در خوشبخت کردن صد در صد توئه؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

میشه بگی به چه دلایلی؟  

خلاصه کلام بگم شغل سخت و پر مشغله ای

خیلی شب ها شاید شیفتی

بهترین روزای عمرت صرف درس خوندن میشه

برا خیلی اقایون یه شیف کار خانم هم سخت چ برسه این شغل

اکثر زوجین پزشک نمیتونن خودشون از بچشون مراقبت کنن و پرستار میگیرن

خلاصه باید یه مرد با درکی گیرت بیاد ک بدونه شاید تو هرشب نتونی کنارش بخوابی .نتونی همیشه غذا تازه بیاری و... کلا وقتت محدود بعضی مردا بد دلن و نمیتونن تحمل کنن شوهرشون تو محیط مختلط اونم شبانه کار کنه