2777
2789
عنوان

توهین خواهرم به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 43 پست
یکی دوبار گفتم ولی با لبخند گفتم 

چرا با شوخی 

خیلی جدی بگو بدت میاد از رفتارش 

گناه داره شوهرت چرا باید تو جمع جلو باجناق و بقیه خورد بشه

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارخوبی نمی باشد،روی شان ممکن است درروهم بازشودوخیلی اتفاقات ناراحت کننده دیگر.

الانم باز شده یک طرفه پس بزار یکبار شوهرش جواب بده تا خواهرش دست برداره

فقط خدا ❤️❤️❤️

درضمن همیشه باخوبی ازهمسرتان همان جاداخل جمع محترمانه به خواهرتان پاسخ بدهید،مثلاگفتندتومردنیستی،بگوییدهمسربنده مردمردان است یافرشته است.

گفتندخواهرم زیادی است،بگوییددرخوبی هاازهمسرم کم می آورم.

گفتنددرانتخاب بامامشورت نکرده،بگوییدعشق که مشورتی نمی شود.

گفتندچشم بازارودرآورده،بگوییدبله چشم همه رادرآوردم تابه همسربی نظیرم کسی نظرنکند.

بنظرم اول با خواهرت صحبت کن ازش بپرس دلیل اینکه فکر میکنی شوهرم خوب نیست چیه شاید واقعا چیزی از گذشتش بدونه ولی نتونه بگه ولی اگه جواب قانع کننده ای نداشت بدون ک ممکنه حسادت باعث رفتارش باشه ب خواهرت بگو این رفتارت باعث کوچیک شدن منم میشه توی جمع و کنار شوهرم اگه بازم تکرار کرد ب شوهرت بگو هرموقع ناراحت شدی جوابشو بده