2777
2789
عنوان

توهین خواهرم به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 43 پست
گفتم جوابش بده گفته ولش کن بیخیال

هیچوقت اینطوری هم به همسرتان نگویید،بعدابرای خودتان بدمی شود،باسیاست بودن یعنی دم هردورادیدن،یعنی باپنبه سربریدن،یعنی نه سیخ بسوزدنه کباب.

بااین حرف کم کم عادت به جواب دادن ودرروی هم ایستادن رادوطرف پیدامی کنندوحتی به حرف خواهرتان هم مهرتاییدزده اید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد لبخند نمیزنم محکم میگم خیلی سخته  

خیلی سخته. ولی اگه جلوش نایستی، سخت تر هم میشه.

اگه خدای نکرده از خانواده همسرت کسی با شما همچین رفتاری کنه، توقعت از همسرت چیه؟ اینکه نگاش کنه فقط؟ 

یا جواب بده؟

اگه روت نمیشه تو جمع چیزی بگی، قبل از اینکه مجددا تکرار کنه، تو اولین فرصت بهش بگو.

بی احترامی به همسر شما ، درواقع بی احترامی به خود شماست.

بنظرم اول با خواهرت صحبت کن ازش بپرس دلیل اینکه فکر میکنی شوهرم خوب نیست چیه شاید واقعا چیزی از گذشت ...

منو شوهرم پنح سال پنهانی دوست بودیم از گذشته اش چیزی نمیدونه حسادت هم نیست چون خودش بیشتر از من داره . تو اون لحظه انگار دهنم بسته هست انگار لالم جوابم نمیاد اخه فقط خجالت میکشم بلد نیستم حاضر جوابی 

چه جوابای خوبی چشم

خوبی ازوجودتان است،بنده هم به دلیل اختلاف سنی باهمسرم یاحتی بیماری شان البته نه ازخانواده ازافراددیگرچیزی شنیدم اینژورپاسخ دادم،همسرم هم اصلااهل جواب وچیزی نیست وگاهی حرف هایی شنیده بودندکه بعدافهمیدم داغ کردم،اماهمسرم بنده خداحتی اخم هم نکرده بودند.

بنده هم نودم اهل جواب دادن نیستم ودراطرافیان ایشان چیزهایی شنیدم جواب ندادم اصلااماهمسرم هروقت بودندخودشان جواب دادندجای بنده.

سلام استارتر، از پدر یا مادرتون کمک بگیرید، ازشون بخواید خیلی جدی به خواهرتون تذکر بدند. 

سلام عزیزم نه فکر نکنم اونا بتونن کمک کنن چون اگه مامانم تذکر بده خواهرم به شدت ناراحت میشه باهام قهر میکنه من اینو نمیخام خودم به روش خودم بگم بهتره . و اینکه مامانم بفهمه ما از هم ناراحتیم خودش هزار برابر ناراحت میشه فکرو خیال میکنه فشارش میره بالا . ما همیشه اخبار بد رو سانسور شدش به مامانم میگیم حالش بد میشه سنش بالاست

سلام عزیزم نه فکر نکنم اونا بتونن کمک کنن چون اگه مامانم تذکر بده خواهرم به شدت ناراحت میشه باهام قه ...

آخی عزیزم، خدا حفظ کنه مامان و بابا تون رو. کار خوبی میکنید که بهشون آرامش میدید. پس اول به روش خودتون ولی جدی بگید، اگه نشد و با شوهر خواهر تون رودرواسی ندارید، از اون کمک بخواهید ولی حتماً ازش بخواهید جوری مطرح کنه که از چشم شما نبینه خواهرتون. یا اگه با خواهرهای دیگه تون راحت هستید بگید اونا تذکر بدن، اما یه طوری که مشخص نباشه شما ازشون خواستید.

منو شوهرم پنح سال پنهانی دوست بودیم از گذشته اش چیزی نمیدونه حسادت هم نیست چون خودش بیشتر از من داره ...

سعی کنید ک خیلی خونسرد و باخوشرویی توی جمع از همسرتون دفاع کنید چون هم خودتون پیش همسرتون عزیزتر میشین هم بلاخره خواهرتون وقتی ببینه طرف حسابش شمایید دیگه از این کارش دست میکشه.

ایشونو نمیدونم ولی خیلی آدماییو مشناسم ک خودشون زندگی خوبی دارن ولی ب دیگران حسادت میکنن و تخریبشون میکنن چون میخوان خودشون فقط خوب باشن

سعی کنید ک خیلی خونسرد و باخوشرویی توی جمع از همسرتون دفاع کنید چون هم خودتون پیش همسرتون عزیزتر میش ...

یکی دوبار با خوشرویی گفتم چندبارم جواب ندادم .نمیدونم شاید حق با شما باشه .از راهنمایی شما و دوستانم حتما استفاده میکنم . تا بیاد ببینمش حسابش میرسم 😂😂😂