2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 81 پست
ممنونم خواهرعزیزم از ته دلت برام دعاکن همه چی ختم بخیربشه .از خدا میخام مشکلاتت حل بشه بحق این شب عز ...

به دلم افتاده به زودی مشکلت حل میشه گلم فکر کنم هفته آینده خونه خودت باشی😊

حالا ببین😉

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خب چکارکردی بی تفاوت شدی منم میخام ولش کنم وبی تفاوت باشم مث خودش نمیشه

نه عزیزم من بی تفاوت نشدم بهش

فقط دیگه خودم نچسبوندم بهش

من همسرم کارش شیفتی نصف ماه خونه نیس وقتی نبود غذای خوب نمیخوردم غمبرک میزدم اصلا یه وضعی

وقتی ام بود بیا بریم لباس بخرم نبود عکس لباسارو میفرستادم یکی انتخاب کنه😤

منتظر میموندم بهم پیام بده😐

اصلا یه وضعی ها😓😓😓

اما دیدم دارم خودم نابود میکنم ب خودم گفتم میخوای ازش جدابشی؟؟؟ گفتم نه. گفتم پس آدم باش😂 مگه قبلا بدون اون زندگی نمیکردی

دیگه میرفتم لباس میخریدم بعدا عکسش نشون میدادم

پیاماش گاهی دیر جواب میدادم میگفتم ماسک زدم صورتم گوشی اونور بوده

خودم میرفتم خرید خونه چیزهایی ک دوس داشتم میخریدم خوراکی و...

ب پوستم میرسیدم

موهام رنگ نیکردم بهش نمیگفتم وقتی میومد میگفتم خواستم سوپرایزت کنم

میرم پیاده روی

غذاهای خوشمزه درست میکنم وقتی نیس

کیک درست میکنم

وقتی هست وکنارهمیم خودمو لوس میکنم براش حرفای بچگانه کاری مسخره بوسش میکنم

الان جوری شده میگه غذا حاضری میخوریم بیشتر پیش هم باشیم

بیا بریم قدم بزنیم

میرم خونه مامانم کلا گوشی نمیبرم میگم میخوام تمام وقتم پیش اونا باشم حواسم ب گوشی نباشه

خودش هر روز تماس تصویری زنگ و...

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دلم افتاده به زودی مشکلت حل میشه گلم فکر کنم هفته آینده خونه خودت باشی😊 حالا ببین😉

توروخداااا؟فدای دلت بشم توروخدا بگو دلم راست میگه که همسرم اهل دود و دمه؟

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
ممنونم خواهرعزیزم از ته دلت برام دعاکن همه چی ختم بخیربشه .از خدا میخام مشکلاتت حل بشه بحق این شب عز ...

عزیزم برای شماهم ۵تا حمد میخونم انشالله آرامش مهمونت زندگیت بشه🍀❤

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
توروخداااا؟فدای دلت بشم توروخدا بگو دلم راست میگه که همسرم اهل دود و دمه؟

عزیزم اونو نمیدونم اگرم باشه خودت نجاتش میدی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نه عزیزم من بی تفاوت نشدم بهش فقط دیگه خودم نچسبوندم بهش من همسرم کارش شیفتی نصف ماه خونه نیس وقتی ...

منم باید همینکاروبکنم وبخودم بیام ک انقدددد سمتش نرم یعنی انقددبهم حرف میزنه کتکم میزنه بازمن پامیشم میرم پیشش..یعنی آدم انقدخرررر بخودم میگه چته ولش کن نرو باز میرم اصن نمی‌دونم چ مرگمه انقدرفتم عادت کردم ب اینکار اونم عادت کرده پس بزنه

برام دعاکن نباشه وگرنه نمیتونم ادامه بدم مرسی خاهری که به حرفام گگوش دادی ممنونم ازت

قربونت گلم

ان شاءالله مشکلت حل میشه

😤😤😤😤😤 یعنی چی😤 از حق خودت  کوتاه اومدی از حق دخترت کوتاه نیا براش مطالب روانشناسی بفرست ...

هفت از سرکار که میاد کنترل دستشه و اخبار تا دوازده بدون اینکه از جاش تکون بخوره 

دلم می‌خواد اینقدر جیغ بزنم‌سرش اینقدر بزنمش تا آروم شم یه چیزی. تو دلم سنگینی میگنه  اینقدر سکوت کردم خسته شدم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
هفت از سرکار که میاد کنترل دستشه و اخبار تا دوازده بدون اینکه از جاش تکون بخوره  دلم می‌خ ...

وااییییی شوهر من ازسرکارک میاد میرررههه توگوشی تا وقتی بخادبخابه ازبس بهش گفتم بزارش کنار انگاارن انگار فقط آرزوی مردن دارم تواین زندگی