2777
2789

بچه ها، مدرسه ما گفته هر دو هفته با دانش آموزا ویدئو کال برقرار کنین و باهاشون صحبت کنین تا ارتباط صمیمانه ایجاد شه و تو اولین سال تحصیلی شون دلسردی براشون ایجاد نشه... 

حالا بنظرتون با پسر بچه های ٧ ساله چیا میشه گفت؟! تو دفعه اول راجب برنامه کودک مورد علاقه شون، بازی های مورد علاقه، احترام به مامان و بابا، نحوه درس خوندن تو خونه، این که دوست دارن مدرسه‌ها مجازی باشه یا کرونا زودتر تموم شه تا حضوری بیان و... 

صحبت کردیم. واقعا موندم دیگه چیا میشه گفت؟؟ 🧐🙄خیلی سختمه...😪

بعضی از دانش آموزامم احساساتی ان و باید خیلی با محبت باهاشون صحبت کرد 

مثلا یکی از پسرا به مامانش گفته بود : خانم معلم، بخاطر این که واکسن کرونا نیومده، بغلم نمی کنه؟؟ فکر کنم دوستم نداره 😅

مامانش می گفت: لطفا این نکته رو بهش بگین چون واقعا عاطفیه...

حالا این دانش آموزمم موقع حضورش، بزن بهادر کلاس و یه پسر بچه فوق العاده مغرور بود 😐😂

آدم هلاک میشه براشون❤️😆

خب بریم سر اصل مطلب، چی بگم که تکراری نباشه؟؟ 🤔

پ. ن: معلم پایه اول، مدرسه غیر دولتی هستم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوی دانشگاه فرهنگیانی؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

درمورد چپ دست یا راست دست بودنشون ازسون بپرس...بچه داداش منم کلاس اولیه معلمشون بهشون گفته بود که چپ دستین یا راست دست؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بگو خیلی دوست دارم که شما رو از نزدیک ببینم ولی به خاطر شرایط کرونا نمیتونم. ازشون درباره آیندشون بپرس. شغل و اینا

بعد درباره فعالیتهایی که انجام میدن. مثلا نقاشی یا ورزش

بعد بپرس حالا که خونه ان چکار میکنن؟ کمک تو کار خونه و ...

بعد تشویق کن یه کتاب راحت بخرن. کلماتی که یادگرفتن و تو اون پیدا کنن