eshgeabadi مدیر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان اونایی که تازه فهمیدن باردارن | مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست ند روز از موعد تون گذشته بود بی بی مثبت نشون داد؟؟ کسی بوده یه روز قبل موعد بی بیش منفی باشه و باردار باشه؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1399/09/19 | 18:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8738 تبریک میگم گلم انشااللع ب سلامتی بغلش کنی ،مال منم پررنگ بود خیلی پررنگ نینم دختر شد یعنی دختر میشه؟🥰 تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2202 منم ۲۲ موعدم هیجان دارم .با حرفهای شما بیشترم شد😄 یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14441 یعنی دختر میشه؟🥰 نه ربطی نداره گلم ،انشاالله هرچی هست سالم باشه خوشگل باشه توپولی باشه
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2202 یعنی دختر میشه؟🥰 اره بچه اول منم قشنگ پررنگ پررنگ بود دختر شد😍 یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 منم ۲۲ موعدم هیجان دارم .با حرفهای شما بیشترم شد😄 انشالا که توام بارداری 😄😄واقعا تازگیا همه عشق به بچشون زیاد شده با هرکی حرف میزنی در حال اقدامه 🤣🤣 ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 اره بچه اول منم قشنگ پررنگ پررنگ بود دختر شد😍 بچه منم خیلی بی بی پرنگ بود دختر شد ولی فک کنم اون به تشکیل لقاح ربط داره ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2202 انشالا که توام بارداری 😄😄واقعا تازگیا همه عشق به بچشون زیاد شده با هرکی حرف میزنی در حال اقدامه 🤣 ... ممنون ولی من ۲دلم یکمی هم تازه دخترم از اب وگل دراومده وحشت دارم از شب بیداریا یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 ممنون ولی من ۲دلم یکمی هم تازه دخترم از اب وگل دراومده وحشت دارم از شب بیداریا منم دو دل بودم اما بچه خیلی دوس دارم تک بچه نمیخوام ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
شهریوری۷۳ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 2202 من منتظر اون خانومم که گفت ۲۰ روز از موعدش گذشته چرا نیومد .ادمم اینقدر پیگیر🙈🙈🙈 یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 19552 دو روز بعد بی بی چک مثبت شد هنوز نرفتماز مایش بدم اولين روز اخريم پريودتون كي بوده دوستان؟
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من منتظر اون خانومم که گفت ۲۰ روز از موعدش گذشته چرا نیومد .ادمم اینقدر پیگیر🙈🙈🙈 🤣🤣🤣🤣 ما از خودشم پیگیر تریم فک کنم همون قدری که 20 روز رو تست نزده الان استرس گرفته رفته تست بزنه 🙂 ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 اولين روز اخريم پريودتون كي بوده دوستان؟ 99_8_22 ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
777arsen369 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 1600 اولين روز اخريم پريودتون كي بوده دوستان؟ دوازدهم ابانماه بودش چهاردهم ادر ماه بی بی م مثبت شدش
maralkhanoomi عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 8738 نه ربطی نداره گلم ،انشاالله هرچی هست سالم باشه خوشگل باشه توپولی باشه وای منم همینو میگم تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜