2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست
تبریک میگم گلم انشااللع ب سلامتی بغلش کنی ،مال منم پررنگ بود خیلی پررنگ نینم دختر شد 

یعنی دختر میشه؟🥰

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۲ موعدم هیجان دارم .با حرفهای شما بیشترم شد😄

انشالا که توام بارداری 😄😄واقعا تازگیا همه عشق به بچشون زیاد شده با هرکی حرف میزنی در حال اقدامه 🤣🤣

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
اره بچه اول منم قشنگ پررنگ پررنگ بود دختر شد😍

بچه منم خیلی بی بی پرنگ بود دختر شد ولی فک کنم اون به تشکیل لقاح ربط داره

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
انشالا که توام بارداری 😄😄واقعا تازگیا همه عشق به بچشون زیاد شده با هرکی حرف میزنی در حال اقدامه 🤣 ...

ممنون ولی من ۲دلم یکمی هم تازه دخترم از اب وگل دراومده وحشت دارم از شب بیداریا

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
ممنون ولی من ۲دلم یکمی هم تازه دخترم از اب وگل دراومده وحشت دارم از شب بیداریا

منم دو دل بودم اما بچه خیلی دوس دارم تک بچه نمیخوام 

من منتظر اون خانومم که گفت ۲۰ روز از موعدش گذشته چرا نیومد .ادمم اینقدر پیگیر🙈🙈🙈

🤣🤣🤣🤣 ما از خودشم پیگیر تریم فک کنم همون قدری که 20 روز رو تست نزده الان استرس گرفته رفته تست بزنه 🙂

اولين روز اخريم پريودتون كي بوده دوستان؟

99_8_22