2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست
من منفی بود باردار بودم

شما چندم  موعد فهمیدین بار دارین ینی همش منفی بود

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
نینیتون پسره ؟؟؟

۵ هفتم تازه! مشخص نیست که 😊

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم طبیعی باردار شدم ، روز موعد منفی بود بعد سه روز هاله افتاد این یکی با دارو بود ...۱۴ روز بعد ...

بارداری دومتون آمپول زدین؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
شما چندم  موعد فهمیدین بار دارین ینی همش منفی بود

من دو روز قبل موعد تست ادرار منفی شد 

فردا صبش رفتم خون دادم مثبت بید

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

منم 22 موعدمه 😢 اصلا امید ندارم باردار باشم ماه چهارم اقدامم ولی فردا صبح میخوام بی بی بزنم کلا آزار دارم خودم اذیت میکنم با بی بی های منفی هعییی

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
منم 22 موعدمه 😢 اصلا امید ندارم باردار باشم ماه چهارم اقدامم ولی فردا صبح میخوام بی بی بزنم کلا آزا ...

اگه به موعد مونده هنوز نزن  منفی ناراحتت میکنه که هنوزم معلوم نیس بی بی من دیروز منفی بود امروزم نشدم بازم میخوام صب امتحان کنم

بچه ها آویشن باعث سقط میشه؟؟؟ من ماه پیش به خاطر کرونا چند روز قبل عادت آویشن و عسل و اینا میخوردم بعدا خیلی عادت راحتی داشتم و اصلا درد نکشیدم چون هرماه درد وحشتناک میکشم میخواستم ببینم الان بخورم اشکال نداره؟ چون نمدونم باردارم یا نه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
اگه به موعد مونده هنوز نزن  منفی ناراحتت میکنه که هنوزم معلوم نیس بی بی من دیروز منفی بود امروز ...

من خیلی بچه دوس دارم اما از شانسم تنبلی دارم خیلی دلم میخواد هرماه دو سه تا بی بی ميزنم تا موعد بس بی طاقتم 😢😢

من خیلی بچه دوس دارم اما از شانسم تنبلی دارم خیلی دلم میخواد هرماه دو سه تا بی بی ميزنم تا موعد بس ب ...

من با اینکه بچه دارم منم بی طاقتم حتی ماه پیش یه هفته قبل موعدم چون بی بی نشون نمیده رفتم بتا دادم 🤣🤣🤣در این حد هولم ولی منفی بود به همین خاطر میگم زود نزن

بچه ها آویشن باعث سقط میشه؟؟؟ من ماه پیش به خاطر کرونا چند روز قبل عادت آویشن و عسل و اینا میخوردم ب ...

من اطلاعاتی راجب آویشن ندارم بزن تو گوگل 

بچه ها آویشن باعث سقط میشه؟؟؟ من ماه پیش به خاطر کرونا چند روز قبل عادت آویشن و عسل و اینا میخوردم ب ...

اره تا موعدت چیزای گیاهی همین اویشن وزعفران نخور

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�