2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست
دوازدهم ابانماه بودش چهاردهم ادر ماه بی بی م مثبت شدش

من اولين روز اخرين پريم ١٥ ابان بوده

امروز بي بي زدم منفي شد

پريودم نمياد. اقدام نداشتم.جلوگيريمون طبيعي بوده و همسرم ميگه فكر نكنم كاري كردم 😝

اما چرا بي بي چكاي شما مثبت شده. من نه؟

چرا پريود نميشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها بی بی زدم مثبت شد دوتا خط پررنگ...وای خدایا شکرت باورم نمیشه

وااااقعاااا خداروشکرررررر خیلی خوشال شدیم میشه عکسشو بدی منم ببینیم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
چ جوری عکس بذارم

روی ارسال نظر بالاش عکس هس بزنی روش میتونی عکس بگیری بفرستی صب حتما برو آزمایش بده دیدی نا امیدت نکرد خدا جوابتو داد 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
خواهرای گلم تستم مثبت شد ایشااله قسمت همه ی مادرای چشم انتظار

حالا من چطوری تا صب صبر کنم🙂

وای خداروشکر ایشالاه سالم سلامت بیاد بغلت .عکس بزار ذوق کنم یکم😍

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
بارداری دومتون آمپول زدین؟؟ 

بله

Hcg

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آخی عزیزم خدا حفظش کنه ،دحترتون ی سالشه ؟؟؟ماشاالله چقدر عوض شده 

15 ماهشه

ممنون❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

وای واااای واااااای نمیدونی چقدر دعات کردم که مثبت بشه 😍😍😍😍😍😍😍😍وووییی من بجات ذوق زدم😍😍😍😂😂😅آخه منم مثل تو بودم سر دخترم انقدر که بی بی منفی میشد دیگه امیدی نداشتم منم ۲۳روز گذشته بود به اصرار زن داداشم زدم درجا ۲تا خط پررنگ افتاد😍الان تو اتاقشه داره بازی میکنه اتاقش رو منفجر کرده😥

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ایشالله توام صبح میزنی و مثبته زود خودمون کن

مرسی عزیزم ببینیم چی میشه ولی فک نکنم تا صب خابم ببره