2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست
ماشالا خدا حفظشون کنه  من دخترم 4 سالشه  هر وقت میپرسیم دادا ش یا آبجی میخوای میگه نه نمیخ ...

وای پسره منم حسوده.من از ترسش نمیتونستم به یه بچه دیگه نگاه کنم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
عزیزم میترسم بازم منفی بشه....

خب بشه چون ماله تو زیاد گذشته حدقل میفهمی باردار هستی یا نه چون دقیق نشون میده این مدت رو  انشالا که باشی اگرم نبودی دوباره تلاش میکنی 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم داری؟؟ 

امروز فهمیدم یکی از سینه هام خیلی سفت شده....غذا هم اصلا نمیتونم بخورم فقط آبمیوه و میوه میخورم

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌
منم بیشتر از ۲۰ روزه که عقب انداختم میترسم تست بزنم بازم منفی بشه یک ساله در انتظارم....الانم بی بی ...

پریودی هات همیشه انقدر عقب میفتن؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
وای پسره منم حسوده.من از ترسش نمیتونستم به یه بچه دیگه نگاه کنم

آره دختر منم خیلی حسودی میکنه فیلم بچگیاشو گذاشتم داشتم ذوق میکردم اخمو گف چرا هی این بچه گریه میکنه به بچگی خودشم حسودیش شد

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
چه جوری به مامانم بگم. الان خونشون روم نمیشه بگم... 😬😬😬😬😬

خخخخ بگو مکان جون نوه ت داره میاد🥰🥰🤣

نه

من جایه تو باشم همین الان بی بی میزنم

چه جوری به مامانم بگم. الان خونشون روم نمیشه بگم... 😬😬😬😬😬

من دخترم هشت ماهشه،الان دوباره باردارم،انقد خجالت میکشم،مخصوصا از بابام

به خواهرم گفتم که به مامانم بگه

راه دور هم هستم،بچه ها برام دعا کنین

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود