2777
2789
عنوان

اونایی که تازه فهمیدن باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 127 پست

[QUOTE=167860891]بزن. منم همینطور بودم زدم تو 10 ثانیه دو خط رنگی شد. [/QUOTE

عزیزم دعام کن بی بی همین امشب مثبت بشه وای اگه بشه چی میشه....

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

جان من همین الان برو بزن تروخدا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بچه ها توروخدا بادلای پاکتون دعام کنین ۱ ساعت بعد میخام بی بی بزنم

انشالا که مثبته حتما اگه مثبت بود بیا خبر بده منم دل تو دلم نیس به نظرت منم بزنم یا منتظر بمونم تا صب آخه من هنوز امروز موعدمه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
بچه ها توروخدا بادلای پاکتون دعام کنین ۱ ساعت بعد میخام بی بی بزنم

برات آیه الکرسی میخونم ان شاءالله هرچی که به صلاحته برات اتفاق بیفته😍

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
انشالا که مثبته حتما اگه مثبت بود بیا خبر بده منم دل تو دلم نیس به نظرت منم بزنم یا منتظر بمونم تا ص ...

نه تو دیگه بذار فردا یا پس فردا بزن. چون بعضی اوقات ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه بی بی دیرتر نشون بده

من دخترم هشت ماهشه،الان دوباره باردارم،انقد خجالت میکشم،مخصوصا از بابام به خواهرم گفتم که به مامانم ...

چه خوب مبارکت باشه خجالت نداره میدونی چقد بقیه منتظرن خداروشکر ولی خیلی مراقب خودت باش کلی نیرو میخوای برا بزرگ کردنشون

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
انشالا که مثبته حتما اگه مثبت بود بیا خبر بده منم دل تو دلم نیس به نظرت منم بزنم یا منتظر بمونم تا ص ...

بنظرم صب بزنی بهتره

خدایا شکرت بابت  نی نی که تو دلم گذاشتی....لطفا برای سلامتیش صلوات بفرستین...‌
نه تو دیگه بذار فردا یا پس فردا بزن. چون بعضی اوقات ممکنه لقاح دیرتر صورت گرفته باشه بی بی دیرتر نشو ...

آره میخوام فردا صب بزنم اگه بتونم صبر کنمم🤣🤣

من دخترم هشت ماهشه،الان دوباره باردارم،انقد خجالت میکشم،مخصوصا از بابام به خواهرم گفتم که به مامانم ...

ای جانم مبارکتون باشه.عزیزم روش جلوگیریت چی بود؟

بنظرم صب بزنی بهتره

وای برو بزن دیگه. همش منتظرتوام😑

چه خوب مبارکت باشه خجالت نداره میدونی چقد بقیه منتظرن خداروشکر ولی خیلی مراقب خودت باش کلی نیرو میخو ...

آره من خودم پنج سال منتظر بودم عزیزم

ولی الان که اینجوری شده میگم چجوری تنهایی دوتا بچه رو باهم بزرگ کنم،میدونی یکم زمان لازم دارم وگرنه واقعا عاشق بچه هستم

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود
ای جانم مبارکتون باشه.عزیزم روش جلوگیریت چی بود؟

طبیعی

شوهرم واریکوسل داشت،پنج سال منتظر بودم تا دخترمو خدا داد،با کلی داروگیاهی

اصلا فکرشم نمیکردم این بار اینجوری باردار بشم وگرنه بیشتر رعایت میکردم

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود
آره من خودم پنج سال منتظر بودم عزیزم ولی الان که اینجوری شده میگم چجوری تنهایی دوتا بچه رو باهم بزر ...

نگران نباش خدا قوتشو بهت میده تا به دنیا هم بیاد  کلی بخواب من از دخترم میدونم دوماه تموم یه شب  نخوابیدم