2777
2789
عنوان

بیاین بگین من کار بدی کردم

172 بازدید | 17 پست

عذاب وجدان دارم مادرشوهر من میگه کرونا الکیه همه جا میره حتی سر خاک پدر مادرش روضه خونه خواهر برادراش من خودم با دو تا بچه الان چند ماه خونه ام تابستون بچه هام حتی پارکم نبردم همش خونه بودن آخرشم دو ماه پیش انقدر اومد خونمون من کرونا گرفتم خودشم همون اوایل که کرونا اومده بود کرونا گرفت یه ماه افتاد تو رخت خواب ولی میگفت رودل کردم کرونا نیست هفته ای یه بار میاد میاد خونه ما دیروز به شوهرم گفته بود فردا میام منم به شوهرم گفتم زنگ بزن بگو نیاد

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

خوب کردی خودشو میزنه ب نفهمی چرا

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی. به شوهرت بگو بچه هات مریض بشه کی میخواد جواب بده؟ بگو به مامانش بگه ما تو دوران قرنطینه هستیم نیاد خونتون

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
کار درستی کردی عزیزم سلامتی مهمتر از هرچیزیه

دخترم کلاس اولیه وقتی میاد نمی تونم به درساش برسم همه اش عقب می افته دستشو نمیشوره الکل میزنم براشبدش میاد

نمیدونم.اونا باشن میگن احترام پدرو مادر ولی من میگم جانب سلامتی!

اخه احترام سر جای خودش شوهرم همه ی کاراشونو می کنه کافی نیست اومد منو آلوده کرد رفت بعد کفت سر ما خوردی کرونا نیست که

اخه احترام سر جای خودش شوهرم همه ی کاراشونو می کنه کافی نیست اومد منو آلوده کرد رفت بعد کفت سر ما خو ...

همین دیگه.ما که میدونیم کارمون بد نیس.اونا هستن که متوجه وخامت اوضاع نیستن و همه چیو باهم قاطی میکنن!

من همین یه دونه ام!
خوب کردی. به شوهرت بگو بچه هات مریض بشه کی میخواد جواب بده؟ بگو به مامانش بگه ما تو دوران قرنطینه هس ...

شوهرم گفته نیا گفته پس شنبه میام شنبه به خودم زن میزنه باید بگم نیاد

همین دیگه.ما که میدونیم کارمون بد نیس.اونا هستن که متوجه وخامت اوضاع نیستن و همه چیو باهم قاطی میکنن ...

واقعا من میگم اصلا کرونا قبول نداری نمیفمی من با دو تا بچه که یکیش درس داره باسد از صبح تا شب باهاش کار کنم چه طوری مهمون داری کنم 

شوهرم گفته نیا گفته پس شنبه میام شنبه به خودم زن میزنه باید بگم نیاد

زنگ بزن بهش محترمانه بگو ما تو دوران قرنطینه هستیم و کسی رو به خونمون راه نمیدیم. رو حرفت محکم باش و اگر بهش برخورد یا ناراحت شد و توهینی کرد برات مهم نباشه. جون بچه هات مهم تره یا حرفای مادر شوهرت؟ چرا میخوای سلامتیتونو فدای مادرشوهر خنگت بکنی؟ 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿