2777
2789
عنوان

کسی بوده نوزادش ضربه مغزی شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12347 بازدید | 86 پست
در کل ماساژ برای بچه ها تا یک سالگی معجزه می‌کنه خون‌رسانی بدنشون تقویت میشه من برای دل درد یه قطره ...

از روی لباس ماساژش میدم. دوس داره. ولی زیاد روغن نزدم. اما خوب شد گفتین. با روغن از ایندفعه ماساژ بدم ❤️

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی لباس ماساژش میدم. دوس داره. ولی زیاد روغن نزدم. اما خوب شد گفتین. با روغن از ایندفعه ماساژ بد ...

از روی لباس نه ماساژ بچه رو آروم میکنه کلا عالیه برا بچه ها دست کف پا عالی میشه و اینکه در مورد کوتاهی پا عمل میشه نگرانی نداره

تهران بهترین دکترهای مغز و اعصاب داره خوش بحالتون که نزدیکین 

بله متاسفانه بیشتر امکانات توی تهران جمع شده. ولی بقیه شهراهم  دکترای خوبی دارن. تو بیمارستان ک بستری بودیم یه خانومه پشیمون بود ک بچش رو اورده بود تهران. میگفت اگه همون قزوین میبردمش خیلی راحت تر بودم. کاش اینجا نمیاوردم. 

والله یه دکتره بود انقدر بی اعصاب و بد دهن بود ک نگو. ادم جرئت نداشت ازش یه سوال بپرسه. ماهم نه پول مطب خصوصی و این چیرا نداشتیم و نه وقت دنبال دکتر خوب رفتن. 

تهران بهترین دکترهای مغز و اعصاب داره خوش بحالتون که نزدیکین 

شما کجا هستین؟ 

ما سری قبل یکی رو دیدیم که از سنندج بچش رو میاورد. هر دوماه یکبار. بچه اون طفلی هم هیدروسفالی بود . 

من کلی خوندم تو این سایت نوشته بودن دکتر رونق محولاتی اشرفی رضوانی کاشانی ببرید لطفاً یکی از اینا بب ...

اینا دکتر مغز و اعصاب اطفالن یا دکتر جراح مغز و اعصاب اطفال؟ 

چون ما دکتر جراح مغز و اعصاب میبریم. البته دکتر مغرو اعصاب داخلی هم میبریم ک ببینه. ولی دکتر خودش جراح هست. جراح مغز و اعصاب هم تو این بیمارستانه سه نفر هستن. دکتر نجات و دکتر حبیبی و یه دکتر دیگه. 

آره دکتر حبیبی رو شنیدم اونایی که گفتم اونا مغزو اعصاب بودن نه جراح

اهان. اتفاقا دکتر اشرفی تو بیمارستان طب کودکانه. خواستم وقت بگیرم. دیدم اصلا وقت نداره حالا حالاها. هیچی. همون دکتر حیدری رو گرفتم. برای مغزواعصاب

عزیزم راستی چرا همسرتون نمیزاره ببرید ام ار ای؟ 

ما بچه مون رو هر ماه می‌بریم دکتر اطفال اون به مغزو اعصاب ارجاع نمی‌ده میگه دور سرش اندازه س ولی من سر پسرم رو کوچیک احساس میکنم و طبق گفته ی پزشک اطفال که چیزی نیست شوهرم میگه نمی‌برم دکتر مغز و اعصاب اونجا بچه رو موش آزمایشگاهی میکنن و ... اگه موردی داشت دکتر تشخیص میداد اینارو میگه منم روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم

ما بچه مون رو هر ماه می‌بریم دکتر اطفال اون به مغزو اعصاب ارجاع نمی‌ده میگه دور سرش اندازه س ولی من ...

روی نموداره؟ اگه روی نمودار باشه ک چیزی نیس. شتید شکل سرش جوریه ک بنظر میاد کوچیکه. 

ببر دکتر مغز و اعصاب. ببین چی میگن. بعدش یا انجام بده یا نده. ولی ببر. اینجوری خیالت راحت میشه. 

از لحاظ اینکه ممکنه تو ام ار ای، پرتو بخوره هم زیاد نگران نباش. 

بجه من شاید تا الان 10 بار ازش عکس گرفتن

ما بچه مون رو هر ماه می‌بریم دکتر اطفال اون به مغزو اعصاب ارجاع نمی‌ده میگه دور سرش اندازه س ولی من ...

یه چی بگم خواهر؟ من ب دکتر اطفال خالی زیاد مطمئن نیستم. 4 ماه تمام بچه من گریه میکرد شیر نمبخورد. هر چی دکتر اطفال میبردیم فقط قطره دل درد میدادن. میگفتن طبیعیه . بعدش بردم دکتر فوق تخصص گوارش اطفال. اونجا تشخیص ریفلاکس دادن. دارو دادن. از اوم موقع بچم گریه نکرد. و کم کم وزن اضافه کرد. ولی خوب بچه همون ماه های اول وزنگیریش خوبه. بعدش هنر کنه لاغر نشه