2777
2789
عنوان

کسی بوده نوزادش ضربه مغزی شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12341 بازدید | 86 پست
الان تکاملش در چه حده؟ غلت و نشستن داره؟

تا دو ماه بعد تصادف که هیچ کاری نکرد. ولی بعدش کم کم شروع کرد. وزنشم خیلی کمه. چون ریفلاکس داشت. و خیلی اذیت شد بچم از همون اول. 

کم کم خداروشکر به پهلو شد. شش ماهش بود غلت زد. 

ماه پیش بردم دکتر. 

گفت هنوز نمیتونه بشینه. اگه سری بعد ک اوردی هم نتونست بشینه  باید ببری کاردرمانی. 

سری بعد یه ماه دیگه است. 

الان چند روزه سینه خیز میره. میشنه خداروشکر. ولی هنوزم میوفته. حالا ببینم تا ماه بعد چی میشه. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو ماه بعد تصادف که هیچ کاری نکرد. ولی بعدش کم کم شروع کرد. وزنشم خیلی کمه. چون ریفلاکس داشت. و خ ...

ببین من الان حساب کردم تا شش ماهگی باید نه سانت اضافه کنه میشه ۴۳.۵ دو ماه بعد هم جمعا یک سانت یعنی ۴۴.۵ معلومه آبش جذب شده اندازه کنی با متر میفهمی عزیزم نه کاردرمانی اصلا نیاز نیست

چه خوب ایشالا امام رضا به همه مون نظر کنن والا من خیلی اذیتم آرامش یه نعمت بزرگیه

آرامش بزرگترین هدیه خداست. انشالله خدا ب هیچکسی مشکلی که طاقتش رو نداره نده. مخصوصا برای بچه. خیلی سخته. امتحان فرزند خیلی سخته. انشالله هممون قبول شیم. همه بچه ها هم سالم باشن. من هر بچه ایی رو میبینم مریضه دلم کباب میشه. دیگه فراموش نمیکنم. همش دعا میکنم. بچه منم حالش قبلا خیلی بد بود. بقیه خیلی دعا کردن. پای دخترمم شکسته بود. هنوزم یه پاش کوتاهه. نمیدونم درست میشه یا نه. ولی سپردم ب خدا. یه روانشناس حرف خوبی بهم زد. گفت  این مشکل ب وجود اومده ولی دخترت خوشبخته اگه تو قوی باشی و همراهش باشی تکیه گاهش باشی. شوهرمم بهم گفت مهم نیست چی بشه. هر چی بشه ما پشت بجمونیم. خودمون بزرگش مسکنیم. تا اخر عمرمونم نوکرشیم. ادم اینارو میشنوه باز امید و انگیزه میگیره. ادم بدون امید میمیره. خدا هم دستش پر از معجزه است. ازش بخوایم کوتاهی نمیکنه. 

آره اولاش میفته بعداً میشینه سعی کن بچه رو تا یک‌سالگی تو خونه کلا با روغن زیتون ماساژش بدی

ماساژ با روغن زیتون رو شنیدم . برای دل درد و نفخ بچه. 

آرامش بزرگترین هدیه خداست. انشالله خدا ب هیچکسی مشکلی که طاقتش رو نداره نده. مخصوصا برای بچه. خیلی س ...

قطعا همین طور هست که می‌فرمایید یک نصیحت خواهرانه اول اینکه مدام شاد باش با بچه ت بازی کن جلوش برقص اگه گریه کنی متوجه میشه گناه داره بچه ها همه چیز رو میفهمن دوم اینکه خدایی نکرده اگر کمی هم ناراحتی و استرس داری به شوهرت نگو بهش منتقل نکن مردا روحیات ضعیفی دارن و دوست دارن زنشون دایما شاد باشه وجود شما باعث آرامش خانواده س

عزیزم بچه ت کاملا سالمه از وجودش لذت ببر الکی دلتو آشوب نکن . ایشالا به حق امام زمان یه روز تو تاپیک ...

باورت میشه من اصلا ب شاگرد شدن و این چیزا فک نکردم. همش میگم خدایا یعنی میتونه حرف بزنه. یادگیریش چطور میشه و این چیزا. 

خواهر جدیدا بچم همش سرش و شونه و بازوش میلرزه. انگار ک سردش بشه. ولی از سرما نیس. موندم الان ببرم دمتر. یا بزارم یه ماه دیگه سر نوبتش 

ماساژ با روغن زیتون رو شنیدم . برای دل درد و نفخ بچه. 

در کل ماساژ برای بچه ها تا یک سالگی معجزه می‌کنه خون‌رسانی بدنشون تقویت میشه من برای دل درد یه قطره بود اونو میدادم اسمش روتفلور البته با مشورت دکتر سرخود ندین اصلأ 

قطعا همین طور هست که می‌فرمایید یک نصیحت خواهرانه اول اینکه مدام شاد باش با بچه ت بازی کن جلوش برقص ...

اوهوم دقیقا. ولی وقتی استرس دارم ناخوداگاه روی اخلاقم اثر میذاره. نمیتونم مخفی کنم. و معلوم میشه نگرانم. 

خیلی هم روی بچم زوم کردم. بخاطر همین خیلی  استرس میگیرم. 

در رابطه با این موضوع حتما حتی همین فردا یا زنگ بزن به منشی خواهش کن گوشی رو وصل کنه به اتاق دکتر یا حتما ببرش تا از نزدیک ببینه با قرص حل میشه ولی ببرش دکتر ببینه البته نگران هم نباش