2777
2789
عنوان

کسی بوده نوزادش ضربه مغزی شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12343 بازدید | 86 پست
یه چی بگم خواهر؟ من ب دکتر اطفال خالی زیاد مطمئن نیستم. 4 ماه تمام بچه من گریه میکرد شیر نمبخورد. هر ...

بله منم اعتقادی ندارم به متخصص اطفال . عزیزم چه خبر دخترتو بردی دکتر؟البته تعطیل بود امروز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم اعتقادی ندارم به متخصص اطفال . عزیزم چه خبر دخترتو بردی دکتر؟البته تعطیل بود امروز 

ن نبردم. مامانم میگه تو زیادی حساسی. من خودم میترسم  تشنج باشه. حالا شایداین هفته وقت بگیرم. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من
این دو روزه انقدر دکترا حرفای ناامید کننده زدن. نمیدونم چی میشه. خدا کنه دوباره دخترم سالم شه بتونه ...

سلام عزیزم منم امروز نوزادم خورد زمین تا اومدم نی نی سایت تاپیک بزنم از مادرا نظر بخوام  چشمم افتاد به تاپیک شما تو رو خدا بیا بگو الان دخترت چطوره واقعا اشکم در اومدمن به امام رضاخیلی اعتماد و اعتقاد دارم  ازش خواستم برات پیش خدا واسطه بشه دخترت از روز اول هم سالمتر میشه  

سلام عزیزم خواهر زاده من 32 هفته بدنیا اومد بخاطر مشکل قلبی بستری شد ولی کم کم تشنج واپنه تنفسی داشت. ازامام خمینی فرستادنش مرکز طبی واونجا هم تشنج داشت تابلاخره mriگرفتن متوجه خونریزی وسیع ساب دورال شدن دکتر بچه حبیبی دیروز به خواهرم گفته آب دورسر بچه زیاد ومغزش کم رشد کرده ممکنه درآینده مدرسه نره وبچه سالمی نباشه. چون ‌شما تجربه دارید میشه راهنمایی کنید. الان بچه نزدیک 3 ماهش شده وهنوز بستریه

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱
سلام من همون کاربریم. این چلربری جدیدمه

سلام دخترکوچولوتون بهتره؟ 

خدایا هرلحظه هرثانیه مراقب نی نی ام باش به خودت سپردمش❤️🧿.... پسرکوچولوی مامان 28 هفته بدنیا اومد.روزای سختی هست ولی منو قهرمان کوچولوم میگذرونیم💪🤱