2777
2789

28 ابان تصادف کردیم. ماشینمون چپ شد. منو خمسرم چیزیمون نشد ولی متاسفانه دختر دوماه و نیمه ام از ماشین پرت شد بیرون.روی خاک ها داشتم تو تاریکی دنبالش میگشتم. خیلی بد بود اون صحنه.ران پاش شکست. و بدتر از اون ضربه مغزی شد و هماتوم ساب دورال داشت. جمجمه طرف راستش شکست. دو سه روز بستری بود  بعد گفتن خونریزیش خفیفه و مرخصش کردن. بعد دو هغته اوردیم تهران. بیمارستان مرکز طب کودکان. اینا میگن خونریزش جذب شده شکستگی‌ش بهتره ولی مغزش اب اورده. دور سرش بزرگ شده و مغزش کوچیک. میگن به احتمال زیاد عقب موندگی پیدا کنه. 80، 90 درصد احتمالشه بعضی عملکردای مغزش مختل شه. حالا اینکه چقد مغزش اسیب دیده رو نمیدونن و میگن در اینده معلوم میشه. دارم دیونه میشم. وقتی نگام میکنه میخنده من گریه ام میگیره. نمیتونم تو ابن ببینمش. خیلی میترسم. حالا امروز اب سرش رو خالی کردن. ببینن باز اب جمع میشه یا نه. اگه نشه باید جراحی کنن یا دستگاه بزارن توی سرش. 

برای دخترم دعا کنید خیلی مظلومه. میبینمش گریه ام میگیره. الان بیمارستانیم و بستری.

دعا کنید اب سرش جمع بشه و دیگه نیاز ب  عمل یا گذاشتن دستگاه نباشه 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خدا کمکش کنه چقد ناراحت شدم😭😭

این دو روزه انقدر دکترا حرفای ناامید کننده زدن. نمیدونم چی میشه. خدا کنه دوباره دخترم سالم شه بتونه غذا بخوره و  راه بره و حرف بزنه در اینده 

الهی من زودتر بمیرم ک نبینم ی تار موی بچم کم شده باشه. غصه نخور عزیزدلم خدا خودش مهربونتر از منو تو ...

اصلا فکر کردن ب اینا مو ب تن ادم سبخ میکنه چ برسه تو این وضعیت باشی. دخترم صبح بلند شده بود منو دید خندید نتونستم جلوی اشکامو بگیرم. من نباید گریه کنم چون شیر میدم. دارم میترکم خواهر

این دو روزه انقدر دکترا حرفای ناامید کننده زدن. نمیدونم چی میشه. خدا کنه دوباره دخترم سالم شه بتونه ...

ایشالا میشه خدا بزرگه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
این دو روزه انقدر دکترا حرفای ناامید کننده زدن. نمیدونم چی میشه. خدا کنه دوباره دخترم سالم شه بتونه ...

اشکم دراومد😔😔😔😔😔ان شاءالله شفاپیدامیکنه متوسل شو به بی بی رقیه😔😔🙏🙏🙏

💞💍💞=💑
اتفافا اسم دخترمم زهراست 

تبارک الله به اسمش بی بی فاطمه زهراا ان شاالله میاد بالینش شفاش میده🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خانم ها ازتون خواهش میکنم هرکدوم برایه شفا ناززهرا خانم  صلوات بفرستید لایک کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏خودممم براش دعا توسل میخونم حتماااا برایه شفاش🙏🙏🙏😔

💞💍💞=💑