2777
2789
عنوان

کسی بوده نوزادش ضربه مغزی شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12333 بازدید | 86 پست
اتفافا اسم دخترمم زهراست 

عزیزم اینو شنیدی میگن ائمه روی مادرشون فاطمه زهرا خیلی غیرت دارن؟

میگن اگه ائمه رو ۳بار به مادرشون فاطمه زهرا قسم بدی رو تو زمین نمی ندارن.

ائمه رو قسم به فاطمه زهرابزهرابده تا برای شفای دخترت دعا کنن

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
اصلا فکر کردن ب اینا مو ب تن ادم سبخ میکنه چ برسه تو این وضعیت باشی. دخترم صبح بلند شده بود منو دید ...

درکت میکنم اخه مگه میشه ی مادر باشی و ی مادر درک نکنی من بچم دوبار خورد زمین از اون موقع سرم درد گرفته از بس غصه خوردم اونوقت دیگ شما چی میکشی خداااااای من. توکلت بخدا باشه خدا خودش بهت داده خودشم صلاح کارشو میدونه بچهافقط امانتن دست ما مطمئن باش نزدیکتر و مهربون تر از خدا هچکی براش‌ون نیس حتی مادر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه ساله امام حسین شفاش بده...سعی کن روزی هفتادتا حمد بخونی واسش معجزه میکنه

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
این دو روزه انقدر دکترا حرفای ناامید کننده زدن. نمیدونم چی میشه. خدا کنه دوباره دخترم سالم شه بتونه ...

دکترا کین تا وقتی خدا هست؟؟؟

دست به دامن حضرت معصومه و امام رضا بشو.به هرکی اعتقاد داری.نذر کن قربونی بده ان شاالله که شفا پیدا کنه

دکترا کین تا وقتی خدا هست؟؟؟ دست به دامن حضرت معصومه و امام رضا بشو.به هرکی اعتقاد داری.نذر کن قربو ...

اره قربونی کردیم عزیزم. دعا کن خوب شه بچم. 

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

سلام عزیزم میدونم سخته منم دخترم تو ۱۸ ماهگی اینجوری شد اولش که تو کما بوذ بعدم بهوش اومد یه تکه گوشت بیشتر نبود 

ولی خداراشکر بعد از یک سالو نیم همه چیزیش برگشته فقط یه خورده راه رفتنش مونده که اونم توکل به خدا 

حرف دکترا راخیلی جدی نگیر چون از روز اول میگفتن دخترت هزارو‌عیب ممکنه پیدا کنه هیچوفتم خوب نمیشه هر روز حرفهای ناامید کننده میزدن 

ولی خداراشکر بعد از یک‌سالو‌نیم دکتر میگه گفتم خوب میشه منم میگم کی گفتین شما فقط ناامید بودین

خیلی سختی کشیدم بذتر از اون افسردگی و چند ماه به خاطر رضایتم به اون پبرمردیکه با کلک رضایت گرفتو‌رفت پیداشم نشد دیگه از روز بعد تصادف بعدا گفته بود بدرک میمردم میمرد اینقدر ادم سنگدل 

من این بچه را بعد از ده سال با کلی ناباروری و سختی خدا داد بهم دیگع حکمتش چیه نمیدونم 

ولی دخترت خوب میشع حتما تحت نظر دکتر باش الان دکترش کیه 

ولی نگرانیای مادر تموم نمیشه من پریروز هی حس میکردن دخترم یهو خیره میشع گفتم نکنه تشنجه اخه بعد از ضربه چن  باری تو ای سیو‌تشنج کرد ولی بغد از اون ندیدم همچنان قرص میخوره پیام دادم به دکترش گفت قرصشو بیشتر کن 

ولی مامانمو‌اطرافیانم میگفتن خیالاتی شدی اینقدر اعصاب خودتو خورد نکن 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

الان دخترت چند وقتشه 

دختر من ضربه مغزی شدید شذه بود بالای سرش اندازه پنج سانت شکاف برداشته بود گوش چپش شکسته بود 

بدتر از همه چون از پشت سرش حدود یک‌متر با ماشین کشیده شد  کلا کنده شده بود مخچه اسیب شدیدی دید 

بغلم بود ماشین که زد بهمون من پرت شدم دخترمم نمیدونم کجای ماشین گیر کرد 

تا چند ماه داشتیم ازاون پانسمانهای بازسازی میکردیم براش اول دکتر گفت باید جراحی پلاستیک‌کنید ولی دیگه با همین پانسمانها جواب داد 

ولی مو‌در نیورده 

چشم چپشم انحراف شدید پیدا کرده که دیگه در اینده بابد عمل بشه 

دکتر میگه خداییکه معجزه کرده برش گردونده بقیشن حل میکنه

ببخشید عزیزم خیلی نوشتم 

ولی دکتر دخترم میگفت مغز مثل یه هندونه دربسته میمونه هیچیش معلوم نیست 

یعنی نمیتونن بگن حتما در اینده چه اتفاقی میفته ولی خب برا دختر من هر چی گفتن اتفاق نیفتاد 

من اگه با ماشین کشیده نمیشد این اتفاقهای بعدشم پیش نمیومد 

من هنوز که هنوزه تحت نظر  دکتر وفاییه

بیمارستان رسول اکرم۴۵ روز بستری بود 

ولی اگه دخترت خدای نکرده مشکلی داشت چرا اینقدر زود مرخصش کردن

اتفاقا بودن اون روز با دخترم چند بچه دیگه یکی پنج ماهه که ازدست مادربزرگش پرت شده بود اونم ضربع مغزی شدید شده بود ولی خوب بود خدارراشکر

اینم بگم روز بعد تصادف همسرم سی تی سر دخترمو به هر دکتری نشون داد گفته بودن این بچه مگه زندس 

سلام عزیزم چی شد دخترتو دکتر بردین

سلام عزیزم برای ضربه مغزیش ک کاری نمیکنن. برای اب اوردن سرش هر هفته دارم میبرم ببینن دور سرش ییشتر نشده و ملاجشم بررسی میکنن ک سفت نشده باشه. تو این چند باری ک بردم گفتن زیاد رشد نکرده و باز باید سه شنبه این هفته ببرم. ولی خودم احساس میکنم ملاجش برامده شده و سرش داره تغییر شکل میده. شاید زودتر ببرم. 

الهی فدای دلت بشم خدابزرگه اصلا نترس همیشه حرف دکترا درست نیست من با چشم دیدم که میگم

قربونت برم مرسی عزیزدلم. انشالله بچه شما همیشه سالم و سلامت باشه 🌹🌹🌹

دعام کن عزیزم من دخترمم یه مشکل کوچولو داره دلم خونه ببین تا این ساعت شب بیدارم

چشم عزیزم حتما انشالله هر دوتاشون خوب خوب میشن.