2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه اسکراب دارم ینی به هرکی دادم عاشقش شده 

مامان دوستم پاهاش بیچاره قاچ قاچ شده بود 

اونو زد بعدشم کرم ترک پا رو زد خداروشکر خوب خوب شد

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

عزیزم دوماهه من درگیر ترک پا بودم تازه الان بهتر شده

فک کنم تا یه ماه دیگه بشه از اولشم بهتر

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اسمش چیه

file:///C:/Users/AsaRayan/Desktop/11111.png

اسکراب پا سوپر استار 

فقط سایت ما داره 

بیرون نمیفروشن 

اگر خواستی شمارمو بدم سفارش بدی قیمتشم  35

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

فقط کرم ترک پا عش فقطططط عالیه هاا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چه مارک

سوپر استار لینکشو میزارم کپی کنید عکس میاد

file:///C:/Users/AsaRayan/Desktop/11111.png

پام رو وان خیس کردم حدود نیم ساعت

بعد ژلت رو روی پوست های مرده پاشنه پام کشیدم

۵۰ درصد تا اینجا حل شد

بعد از حموم به زیر پام کرم نرم کننده دست زدم و یه نایلون فریزر پوشیدم و از روش جوراب

روزی دوبار هم کرم رو دوباره میزدم

یه ماه اینکارو هرروز تکرار کردم فقط ژلت رو موقع حموم مکشیدم

بعد یماه همیشه جوراب پامه و گاهی کرم میزنم ژلت رو حذف کردم چون پوست مرده و ترکی نیست

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

هیچ چیزی غیر این جواب نمیده

چون من همه راه هارو رفتم

آخرش با پیشنهاد یکی از اشناها اینکارو کردم و نتیجه گرفتم☺☺☺