2777
2789

نگین میچسبوندم ب دندونم ته موهام رنگ زده بودم بعد فرق کج مقنعمم ک از سرم داشت میفتاد....شلوارپارچه ای رو تنگ میکردم هرسال😁😁😁

گاهی تو مدرسه شلوار جین میپوشیدم با فرم 😕😕

تاتو باخودکار رو مچ یا ساعد

کوله مدرسمو تا سر حد امکان بندشو بلند میکردم تا پایین باسن...

اووووو کلا خیلی ناجور بودیم

😌😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه اینا خاطره های منه😂منم با کفش پاشنه بلندو دوچرخه رفتم پارک جمشیدیه و حس باکلاسی بم دست داده ...

خوشیهای کوچک عزیزم به خدا اون موقعه ها خیلی شادتر بودیم با کیلیپس اسکیت رژ لب .یا همون مداد قرمزا که اب میزدم بهشون میزدم به لبم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

با مداد قرمز رژ لب میزدم خیسش میکردم بعد میمالیدم به لبم حس خفن بودم بهم دست میداد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
کار خوبو تو میکنی افرین بعدا حس تباه بودن نداری😐

از بس مامانم خوب و بدو برام توضیح داد که فهمیدم اینچیزا فایده ای نداره تقصیر بچه ها نیس مهم تربیت بچس که مامانم تو تربیت من خیلی دست و دلبازی به خرج میده من چشم و دلم سیره😂

من با چتر از رو اپن میپریدم که پرواز  کنم خیلی خوببود، یا تو سینی میشستم میچرخیدم.... پلاستیک پ ...

وایییی🤣🤣اینا خیلی خوب بود کیف کردیا منم سینیو پلاستیکو داشتم

خوشیهای کوچک عزیزم به خدا اون موقعه ها خیلی شادتر بودیم با کیلیپس اسکیت رژ لب .یا همون مداد قرمزا که ...

دقیقا الان خجالت اوره ولی اون موقع خیلی کیف میداد

😂😂