2777
2789

نمیدونم چرا مامانم نمیزد تو دهنم ۱۳ ساله م بود عین زن ۷۰ ساله لباس میپوشیدم کفش پاشنه بلند با کیف دستی گنده شلوار دمپا و مانتو بلندددد😐😐😐تف بهم  حالا من عقلم نمی رسید مامان تو چت بود😭😭😭

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
ساق دس میبستم آستین لباسمو میدادم بالا شلوارخیلی تنگ میپوشیدم یه کلیپس اندازه سبد میزدم ب سرم موهامو ...

این لباس پوشیدنا همه رو تباه کرد... من ک یادش میوفتم میخام ذوب شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان نوجونم ولی رژ قرمز نمیزنم حالم بد میشه 😆

همه میگن برعکسه من مامانم از هر طرف بهم ازادی میده میگه ارایش کن و کلا خیلی باحاله ولی اون هرچی بهم آزادی میده من سفت تر میشم تو دوستای خودم کسایی هستن که ماماناشون اجازه نمیدادن که حتی بلند بخندن چه برسه ارایش کنن یا موهاشونو رنگ کنن الان هم رل میزنن هم موهاشونو رنگ کردن هم رژ قرمز جیییغ میزنن بیرون فقطم ۱۴ سالشونه ولی من هنوز در حال خاله بازی😐

رژ صورتی رو ب جا رژگونه میزدیم

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
تاب میپوشیدم با مقنعه😂😂 وقتی به سن تکلیف رسیده بودم احساس غرور داشتم😂😂شبیه سوسانو هم بچه بودم هم ...

تو دیگ خیلی تباه بودی🤣اون تابو اینارو من ب اندازه موهام تجربه کردم

من با چتر از رو اپن میپریدم که پرواز  کنم خیلی خوببود، یا تو سینی میشستم میچرخیدم.... پلاستیک پام میکردم میدودیدم رو فرش... یا مامان بابا ک میخوابیدن هر چی مواد شیمیای تو خونه داشتیم قاطی میکردم ی چیزی اختراع میکردم رو مگس تست میکردم یه پاشم با نخ میبستم تا در روزهای اینده نتیجه ازمایشو ببینم... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
پلاستیک؟چجوری؟😐

دسته هاشو میکردم تو بازوم و پاهامو گردنمو 😁😁😁😁😂

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
ابتدایی بودم گیر دادم کفش پاشنه بلند میخوام با گدیه بهش رسیدم رفتیم شمال میخواستیم بریم امامزاده من ...

چرا همه اینا خاطره های منه😂منم با کفش پاشنه بلندو دوچرخه رفتم پارک جمشیدیه و حس باکلاسی بم دست داده بود😐