2777
2789

من خیلی بدم شوهرم هم میپزه هم میشوره هم میسابه بقران هنوز نزاشته بچه رو ببرم حموم لباسایی ک از بیرون میایم تو خونه نمیزاره بشورم میگ الوده ان تو دست نزن ...بخاطر کرونا....پوشک بچه رو خودش عوض میکنه هر کاری بخدا بگین میکنه ...ولی من بعد از زایمانم غر غرو شدم داد میزنم ..همشم میگه طوری نیس خوب میشی و اینا دست خودت نیس درکت میکنم ...میگه بچه از شیر بگیر داره انرژیتو میگیره ک اینجور بی حوصله شدی .. 

ممکنه بخاطر بچه شیر دادن باشه اصلا کسی هس اینجوری شده باشه ..ببخشید ک طولانی شد 

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه رو خودت کار کن 😐

دامن نزن ب حال خودت 

تا حدی طبیعیه 

یهو با حجمی از مسئولیت رو ب رو میشی و سخته واقعا 

سعی کن کنار بیای 

شوهرتم وظیفشو انجام میده 😐 ... اونم در قبال شما و بچتون مسئوله 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

من حس میکنم الان عصبی شدم بعد زایمان خوب میشم احتمالا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
دقیقا شوهرت نقطه مقابل شوهر من هیچ کاری نمیکنه🥺

من خیلی بد شدم ..مادرم همش دعوام‌میکنه میگه گناه اینقد اذیتش نکن ..گفتم چکا کنم خودش میکنه ...وقتی ماموریته مادرم میگه از دست تو غرغرا تو راحت شد طفلی😥😥😥😥😥

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩

طبیعیه خب عزیزم همه چی بدنت بهم ریخته زود خسته میشی زود عصبی میشی، روال زندگیت بهم خورده سخته تا عادت کنی، باز خدا شوهرتو خیر بده کمکت میکنه و فهمیدست

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
چکار کنم همه میگن غر غرو شدی

بعد زایمان طبیعیه یکی افسرده میشه یکی زود ناراحت میشه .شما اینطور شدی.

کم کم خوب میشی روی خودت هم کارکن بخاطر شوهر خوبت ونی نی اخلاقتو بهتر کنی. حداقل سکوت کن حرف نزن ک غر نزنی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد