2777
2789
عنوان

خیلی غرغرو شدم از بعد زایمان 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 57 پست
کلا زایمان حاملگی بهتره ولی بعد زایمان بخاطر بچه داری و شیردهی مادرها خسته آن و بی میل

من که دارم روزا رو بشمارم سبک شم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

قبل اين ك شوهرت خسته بشه و رفتاراش مثل خودت بشه ي فكري بكن

حس ميكنم زيادي نازتو كشيده هوايي شدي ببخشيد رك كفتم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بد شدم ..مادرم همش دعوام‌میکنه میگه گناه اینقد اذیتش نکن ..گفتم چکا کنم خودش میکنه ...وقتی م ...

جدی یعنی تااین حد..چه صبری داره شوهرمن یه حرف برخلاف میلش باش ول میکنه میره بیرون.اصلا روحیه من براش مهم نیست همش میگه تو دیگه چته از خوشی هار شدی.البته هم مستاجریم هم وضع مالی معمولی تازه خیانتم کرده😐بعد میگه از خوشی...

قبل اين ك شوهرت خسته بشه و رفتاراش مثل خودت بشه ي فكري بكن حس ميكنم زيادي نازتو كشيده هوايي شدي ببخ ...

ن اصلا اینجور نبودم از زمانی بچم دنیا اومد همش خواب میرم غرغرو شدم 

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩

شوهر منم خوبه اگه بقیه بزارن، بخدا همه چی خوبه فقط دخالت بقیه اعصابمو خورد کرده، من جفتم خیلی پایینه، تو پرونده ام زده مادر پر خطر، همش باید بخوابم، دو شب پیش بخاطر همین موضوع خونریزی کردم بستری بودم تو بیمارستان شخصی ، دکتر خودم اومد بالا سرم، خیلی وارده و مشکل منو کامل میدونه، از دیروز اومدیم دو نفر شدن دایه دلسوز تر از مادر هی تو گوش شوهرم میخونن چرا میبری شخصی ، اینهمه ادم زایمان کردن، اعصابمو خورد کردن

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

حتما مکمل و آهن بخور 

شیر و کلسیم و خرما و کشمش

شیره انگور یا توت یا خرما سه تاشم باهم باشه که چه بهتر

اینا رو حتما بخور

صبح که چشماتو باز کردی به خودت قول بده امروز بهترین مادر و همسر دنیا باشی فقط امروز

بعدش از خدا بخواه بهت ارامش بده هربار عصبی شدی یا خواستی بحث کنی یادت بیار که به خودت قول دادی امروز بهترین باشی فقط امروز

هرروز صبح که بیدار شدی اول از همه خودتو مرتب من بعدش برو سراغ نی نی

اهنگ شاد بزار و با کوچولوت بازی کن

برای همسرت پیامهای محبت آمیز بفرست و ازش بخاطر اینهمه درک و شعورش تشکر کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

[QUOTE=167804016]جدی یعنی تااین حد..چه صبری داره شوهرمن یه حرف برخلاف میلش باش ول میکنه میره بیرون.اصلا روحیه من براش ...[/QUOTE 🥺

منم بعد زایمان خیلی عصبی بودم 

سه ماه گذشت تا خوب شدم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم بعد زایمان خیلی عصبی بودم  سه ماه گذشت تا خوب شدم

من الان ۸ ماه گذشته ...شوهرمم میگه بچه رو از شیر بگیر خوب میشی ..وجدانم نمیزاره بنظرتون شیز خشکیش کنم؟

حتما مکمل و آهن بخور  شیر و کلسیم و خرما و کشمش شیره انگور یا توت یا خرما سه تاشم باهم باشه ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من الان ۸ ماه گذشته ...شوهرمم میگه بچه رو از شیر بگیر خوب میشی ..وجدانم نمیزاره بنظرتون شیز خشکیش کن ...

شیر خودتو داری میدی ،اون یر برای مغز بچه و رشد مغزی‌ اون بچه مفیده 

ربطی به شیردهی نداره این حالت، شاید بری دکتر خوب بشی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
شیر خودتو داری میدی ،اون یر برای مغز بچه و رشد مغزی‌ اون بچه مفیده  ربطی به شیردهی نداره این ح ...

میگه چون کم خونی شدید داری بچه هم داره شیره سرتو میکشه بی انرژی شدی 

میگه چون کم خونی شدید داری بچه هم داره شیره سرتو میکشه بی انرژی شدی 

زینک و قرص آهن 

کلسیم و ویتامین دی 

اینارو مصرف کن 

حیفه بذار بچه شیر بخوره ،اونوقت اون نخوره یجور دیگه احساس ناراحتی میکنی

زینک و قرص آهن  کلسیم و ویتامین دی  اینارو مصرف کن  حیفه بذار بچه شیر بخوره ،اونوق ...

هماتینیک میخورم با یک کپسول دیگه ویتامین دی هم میخورم تازه ....عه پس به قول شما اونجوری یه عذاب و وجدان دیگه میاد سراغم 😔