2777
2789
عنوان

کار اشتباه من در جمع

1449 بازدید | 108 پست

سلام دوستای گلم

ما دیروز با خانواده شوهرم رفتیم بیرون 

بعد بابام اینا هم بیرون بودن یعنی چون اینجا هوا خوبه و همه جاسرسبز ما تو این فصل تو دشت های اطراف میریم برا تفریح

بعد از اینکه خانواده شوهرم فهمیدن خانواده من بیرونن گفتن بریم یه چنددقیقه ببینیمشون 

بعد برگردیم خونه

اونجایی که بابام اینا بودن هم شلوغ بود یعنی خونه دوتا عموهام و دوتا عمه هام و خونه بابام و مامانبزرگم اونجا بودن

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد که ما رفتیم چون پدرو مادرشوهرمم بامون بودن و ادمای بزرگی هستن همه حلومون بلند شدن برا سلام کردن و مامانبزرگم هم اومد استقبالمون بعد من ندیدم شوهرم با مامانبزرگم سلام کنه

بعد چند دقیقه که همه نیخواستن بشینن تو جمع به شوهرم گفتم با بیبیم سلام کردی اونم گفت اره

الان که میخواست بره سرکار بهم گفت تو درباره من جی فکر میکنی اینجور میگی تو جمع مگه من عقل و شعور ندارم ک با بیبیت سلام نکنم مگه خودت ندیدی که اومد استقبال هممون و خیلی از رفتارم ناراحت بود

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
بعد که ما رفتیم چون پدرو مادرشوهرمم بامون بودن و ادمای بزرگی هستن همه حلومون بلند شدن برا سلام کردن ...

کارت خیلی زشت بوده ترک کن.مثل مادرنی البته مادرم یواشکی ب من میگه سلام کردی؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بعد که ما رفتیم چون پدرو مادرشوهرمم بامون بودن و ادمای بزرگی هستن همه حلومون بلند شدن برا سلام کردن ...

چیز مهمی نیست بهش فکر نکن. دیگه گفتی تموم شد رفت دیگه. ادمی زاده اشتباه میکنه .بعدش معذرت خواهی کن از دلش در بیاد تامام

منم خیلی واقعا شرمندش شدم و گفتم بخدا فک کردم چون شلوغه ندیدیش و اینکه بخدا منظوری نداشتم و ازش معذرت خواهی کردم اونم دیگه چیزی نگفت ولی خب من عذاب وجدان گرفتم

بخدا بیبیم یجور داشت پشت سر شوهرمو نگا میکرد فک کردم سلام نکرده والا من خو مریض نیستم اینجور بگم

الان هم خیلی ناراحت شدم که اینجوری گفتم بهش تو جمع یعنی واقعا کارم خیلی زشت بود؟؟

بخدا بی منظور بود

آخی ناراحت شده جوجو خان ☹☹ 

لپشو میکشیدی میگفتی نالاحت نچو عچقم من یه چیزی گفتم تو عیشق باشعور منی،دیگ از این کارای بد نمیکینم جوجوی من...

بعدم یه ماچو بعدم تمام

کارت خیلی زشت بوده ترک کن.مثل مادرنی البته مادرم یواشکی ب من میگه سلام کردی؟

من چی بگم که مثل احمقا تو جمع و باصدا بلند بهش گفتم

آخی ناراحت شده جوجو خان ☹☹  لپشو میکشیدی میگفتی نالاحت نچو عچقم من یه چیزی گفتم تو عیشق باشعور ...

ازش معذرت خواهی کردم اونم چیزی نگفت دیگه و کلی هم منت کشی کردم ولی چه فایده 

نمیتونم برا کل اون جمع که توضیح بدم من اشتباه کردم

کارت بد نبوده، خب متوجه نشدی، شوهرت زیادی حساسه

در اینکه زیادی حساسه شک ندارم ولی اینبار خودمم حقو بهش دادم اگه کسی بهم تو جمع همچین حرفی بزنه خیلی ناراحت میشم

نمیدونم چکار کنم عذاب وجدان ولم کنه

تازه ک میخواست بره بهش گفتم با ناراحتی از خونه بیرون نرو شاید وقتی برگشتی من مرده بودم اونم گفت شاید منم مرده بودم

گفتم پس با ناراحتی نرو بیرون اونم دیگه چیزی نگفت 

ولی خب ته دلش میدونم دلخور بود