2777
2789
عنوان

کار اشتباه من در جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 108 پست
اسی کجا هستی ک هوا خوبه😢😂

خوزستان

خانواده پدریم تو دشت رو برو روستامون چادر زدن الان ۲ شبه تو دشت میمونن

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش معذرت خواهی کردم اونم چیزی نگفت دیگه و کلی هم منت کشی کردم ولی چه فایده  نمیتونم برا کل او ...

وقتی انقدر از موضع ضعف وارد میشی و چندبار معذرت و خواهی و نشون دادن ناراحتی اونم باورش میشه خیلی کارت بد بوده، محکم بگو اصلا ناراحتی نداره و کارمن بد نبود، بگو متوجه نشدم، چرا شلوغش کردی؟

من چی بگم که مثل احمقا تو جمع و باصدا بلند بهش گفتم

عزیزم شوهرت ک اومد بازم ازش دلجویی کن اما این بشه برات درس عبرت که تو جمع هر چی خواستی ب شوهرت بگی آروم،طوری ک کسی متوجه نشه بگو.

ی سوال؛چرا دیروز چیزی نگفت و الان سر صبحی یادش افتاده؟

چیز مهمی نیست بهش فکر نکن. دیگه گفتی تموم شد رفت دیگه. ادمی زاده اشتباه میکنه .بعدش معذرت خواهی کن ا ...

خب چطوری از دلش دربیارم

من اینقد کارام بی منظوره که میترسم دوباره تکرارش کنم

ولی بهدا منظوری ندارم فکر کردم بیبیم رو ندید 

چون دیدم باهمه داره سلام میکنه جز بیبیم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
ازش معذرت خواهی کردم اونم چیزی نگفت دیگه و کلی هم منت کشی کردم ولی چه فایده  نمیتونم برا کل او ...

دیکه جمع نیازی نیس بجاش سری های بعد هی تعریف شوهرتو بکن و ازش پذیرایی کن حل میشه داستان .اتفاقی نیفتاده عزیزدلم

خوب چرا اروم نگفتی؟حالا ک گذشت سو تفاهم‌شده حواست باشه ..اما شوهرتم حساس شده ها 

خب اصلا فضاش نبود ک اروم بگم ازم یکم دور بود و اینکه بین جمع مردا بود نمیتونستم برم با اشاره سر هم ازش پرسیدم ولی خب اطرافیان متوجه شدن دیگه

دیکه جمع نیازی نیس بجاش سری های بعد هی تعریف شوهرتو بکن و ازش پذیرایی کن حل میشه داستان .اتفاقی نیفت ...

باور کن باید ۳ سال دیگه طول بکشه تا اون جمعو من دوباره ببینم

شوهرم زیاد با خانوادم پدریم رفت و امدنمیکنه 

خیلی شلوغت و اون از شلوغی بدش میاد

وقتی انقدر از موضع ضعف وارد میشی و چندبار معذرت و خواهی و نشون دادن ناراحتی اونم باورش میشه خیلی کار ...

وا

خوب یک اشتباهی کرده باید عذر بخاد

با عذرخاهی شعورش رو نشون داده 

حالا اگر شوهرش اینکار رو میکرد و بعد برخوردش اینی بود که شما گفتی که الان خودت میگفتی این آدم منطق نداره و اینا 

اسی راست میگن تو خوزستان خیلی کرونا کم شده ؟ شما راحت بدون استرس رفت و آمد میکنید با هم ؟

ن والا کجا کم شده

از دیشب تا الان هم دارم غر میزنم چرا رفتیم اونجا شلوغ بود  و من باردارم و پدر شوهر مادرشوهرم سن بالا

ولی خب این اشتباه کردیم و رفتیم

وقتی بابام اینا هم میخواستن برن دشت چادر بزنن کلی غر زدم که نرید شلوغ میشه ولی حریفشون نشدن