2777
2789

یکی می گفت نکنه خواهرم شوهرم باشه😅 می گفت عمل کرد یعنی قبلا😄😄😍

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عجایب نی نی سایت همین شده ک دامادا با مادر زنا رابطه دارن فانتزی شونه نظر دارن آدم شاخ درمیا ...

منم اینو از یه کاربر شنیدم حامله هم بود می‌گفت شوهرم با مادرم در ارتباطه

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
والا عجایب نی نی سایت همین شده ک دامادا با مادر زنا رابطه دارن فانتزی شونه نظر دارن آدم شاخ درمیا ...

دقیقا😄😄😄

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
وای

والا آدم میمونه البته تو دوستانم چندوقته متوجه شدم یه مرد مجرد باخانم متاهلی در رابطه هستش  دیگه هیچی شکه ام نمیکنه 😑

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
منم اینو از یه کاربر شنیدم حامله هم بود می‌گفت شوهرم با مادرم در ارتباطه

اصصصن آدم سر به بیابون می ذاره 

چه وضعی شده خدایا😭😭😭

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all

همین الان یکی تاپیک زده شوهرم هین رابطه گفته کاش مادرت جای تد بود

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97