2777
2789
عنوان

باخشکی موهام چه کنم.ثواب داره کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست
اره به خدا یک مویی سالم براق مشکی زاغ حالا موهام نصفه عین اسکاج بی حالت نمیدونم ۳۲ کیلو بارژیم وزن ک ...

یا خدا ۳۲ کییییییلووووو    ، دختر خب معلومه . خواهرمن موهاش بادکلره اینجور شد خیلی کوتاه کرد اما دوباره مثل اول رشد کرد . برو دکتر آمپول ویتامین ب توی پوست سرت تزریق میکنه ،دوستم اینکارو کرد موهاش پرپشت شد . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موهام به شدت وزه و فر هم هست با اینکه دوساله نه رنگ کردم نه کاری و به ندرت سشوار میکشم یجوریه هرکی ببینه فکر میکنه چه دکلره بدیکردم که بعدش اینقدر خشکه در حالی که ذات موهام اینجوریه از خشکی همش موخوره و گره است. 

ولی چند تا کار میکنم که یکم بهتر شده :

اولیش اینه که ۴۰ دقیقه تا یکساعت قبل حمام بعضی موقع ها روغن بادوم تلخ میزنم، یه موقع هایی روغن زیتون، یه موقع هایی ترکیب آلوورا و روغن نارگیل امروزم یه ماسک درست کردم خوب بود ترکیب تخم مرغ، ماست، روغن زیتون و نارگیل بود موهام نسبتا نرم شده.

دوم اینکه متخصص پوست و مو بهم گفت کلا برس رو بذار کنار و موهاتو با شونه چوبی دندانه درشت شونه کن که منم همینکارو میکنم و باید از پایین مو شروع کنی به شونه کردن بعد بری بالا برعکسش جز گره چیزی نصیبت نمیشه و اینکه من قبل خواب و حمام فقط موهامو شونه میکنم .

سوم اینکه دکتر گفت نرم کننده داخل حمام برای موی وز بهتر از ماسک جواب میده و گفت نرم کننده به بافت مو نفوذ میکنه اما ماسک فقط سطح روی اون رو نرم میکنه که برای موی وز کافی نیست و یه پیشنهاد دیگم داد ولی میتونی انجام ندی بهم گفت شونه پلاستیکی بخرم بعد نرم کننده یکم ساقه موهامو شونه کنم تا نرم کننده بهتر به خورد موهام بره بعد سرمو بشورم. 

در آخر من یک ظرف که توش آب معمولی هست و بصورت اسپری پاف میشه دارم و بعد از اینکه از حموم میام بیرون دیگه موهامو شونه نمیکنم تا نمداره یکم دیگه با اسپری آب روی موهام آب پاف میکنم و با دست کمی حالت میشه مدل فر خشک میشه . 

اینا ساده و کم هزینن اما میتونم بگم تا ۳۰ درصد بهتر میشه موهات🙂

گروهمون تو واتساپه عزیزم اگه واردش شدین بیاین پی وی

عزیزم هرچی میزنم میره توی گزینه دانلود واتساپ واردگروه نمیشه خصوصی شمارموبراتون میفرستم عضوم کنید میشه؟

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
عزیزم هرچی میزنم میره توی گزینه دانلود واتساپ واردگروه نمیشه خصوصی شمارموبراتون میفرستم عضوم کنید می ...

بله حتما

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

یا خدا ۳۲ کییییییلووووو    ، دختر خب معلومه . خواهرمن موهاش بادکلره اینجور شد خیلی کوتاه ک ...

اره شنیدم اما ازامپول میترسم یعنی تحمل ندارم اینقدرجیغ میزنم هنوزبعددوتازایمان هیچ دکترزنانی معاینه نکرده منو اینقدربدم میاد دستم بزنن 

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

وای کاش من موهام خشک بود روغن ارگان بزن

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

من رنگ کردم مث تو شد ینی از خشکی رنج میبرد شونه توش گیر میکرد رفتم کراتینه کردم وزیش رفت اما هنوز خشکا یکم الان مبخوام بوتاکس مو انجام بدم خیلی خوبه  کراتینه کن یا بوتاکس 

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

منم موهام به شدت وزه و فر هم هست با اینکه دوساله نه رنگ کردم نه کاری و به ندرت سشوار میکشم یجوریه هر ...

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی این همه برام توضیح دادی خیلی عالیه بازم از این وضعیت بهتره همین که رطکبت موهام می پره وزو پف کرده میشه 

دقیقا مشکل منه،خشک و وز ،با رنگ هم افتضاح شده بود،چند باری هست با گل ختمی میشورم موهام، ،خیلی خوب شده،کلی نرم شده موهام،براق هم شده ،ریزش  هم خیلی کم شده،بعد چند بار استفاده کردن فک کنم دیگه قطع بشه ریزش مو،

من رنگ کردم مث تو شد ینی از خشکی رنج میبرد شونه توش گیر میکرد رفتم کراتینه کردم وزیش رفت اما هنوز خش ...

یکی ازدوستان دیگه ام نظرشون بوتاکس بود اگر مجبوربشم حتما انجام میدم خیلی خسته شدم 

عزیزم موهای منم از رنگ زیاد عین سیم ظرفشویی شده بود، اول شروع کردم به روغن درمانی، همزمان مکمل میخورم، و مهم تر از همه کریستال مو میزنم خیلی موثره، رنگ و سشوار و اتو رو گذاشتم کنار، آب داغ تو حموم ممنوع، آب ولرم موقع بیرون اومدن آب سرد آبکشی میکنم، ماسک موی شون فقط و فقط به انتها و ساقه مو میزنم، وهرماه سعی میکنم اگه یادم بمونه موخوره گیری میکنم خودم،طول میکشه به حالت اولش برگرده

دقیقا مشکل منه،خشک و وز ،با رنگ هم افتضاح شده بود،چند باری هست با گل ختمی میشورم موهام، ،خیلی خوب شد ...

خیلی تعریف شو شنیدم اما استفاده نکردم همین گل ختمی های بزرگ بنفش وقرمزه،؟