درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
خب پس چشم رو هم بزاری برمیگرده یکم صبورباش .تاباشه ازاین ازدست دادنها . مو که رشد میکنه . غصه ...
مامانم گفت بیا یکم کوتا کنم جون بگیره موهات قیچی زد برام تا زیر گوش یعنی نصف رگای قلبم بست از ناراحتی دیگه دلموخوش کردم بلندمیشه موی سالم میشه الان یکم بلندشده وز،خشک،بی حالت ،رشدشم کم
نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
بوتاکس به موهای وز مون آب و هیدروژن میدن با دستگاهی شبیه سشوار کلاهی .. بعدش موادی به سرت میزنه اتو و سشوار میکنه تا سه روز حمام نمیری و موهات اتو میکنی... فقط بعداز سه روز رفتی حمام شامپو بدون سولفات استفاده میکنی
مامانم گفت بیا یکم کوتا کنم جون بگیره موهات قیچی زد برام تا زیر گوش یعنی نصف رگای قلبم بست از ناراحت ...
یعنی چه
کوتاه کردی موی جدید دراومده بیجون؟؟ وز؟؟ قبلا هم خوب بوده موهات!!!مگه میشه . مسائل هورمونی ، تیرویید، یا کمبود ویتامین ب ،یا آهن ،استرس زیاد اینارو هم چک کن
گروهمون تو واتساپه عزیزم اگه واردش شدین بیاین پی وی
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
یعنی چه کوتاه کردی موی جدید دراومده بیجون؟؟ وز؟؟ قبلا هم خوب بوده موهات!!!مگه میشه . مسائل هورمونی ...
اره به خدا یک مویی سالم براق مشکی زاغ حالا موهام نصفه عین اسکاج بی حالت نمیدونم ۳۲ کیلو بارژیم وزن کم کردم از اونه یا هورمونیه چون نصف دنیا خانوما دکلره میکنن اینجورفاتحه میخونه توسرشون
نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹