2777
2789
عنوان

باخشکی موهام چه کنم.ثواب داره کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست
عزیزم موهای منم از رنگ زیاد عین سیم ظرفشویی شده بود، اول شروع کردم به روغن درمانی، همزمان مکمل میخور ...

واقعا چقدربد دکلره الکی موهاداغون میشه انگارمو جونشوازدست میده من روعن به سرم نمی افته وکریستال و ماسک ریزش میاره وکدرمیکنه موهامو اما اب داغ زیادمیریرم روی خودم شاید بی تاثیرنباشه

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ،برا من سفید بود،گل خشک از عطاری گرفتم،فرق نداره رنگش

اره خشکش رنگش میپره منظورم همون بزرگاشه اخه دوتا گل ختمی داریم یک نوعش تب بره رنگش توآب بنفش وابی میشه 

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹
دقیقا مشکل منه،خشک و وز ،با رنگ هم افتضاح شده بود،چند باری هست با گل ختمی میشورم موهام، ،خیلی خوب شد ...

چجوری باید گل ختمی رو به موهامون بزنیم بجوشونیم صافش کنیم؟یا خودشو تو آب بریزیم بعد صافش کنیم؟,

و اینکه به ریشه مو هم میزنی و هفته ای چند بار؟

شما دیگه از شامپو استفاده نمیکنی؟

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
چجوری باید گل ختمی رو به موهامون بزنیم بجوشونیم صافش کنیم؟یا خودشو تو آب بریزیم بعد صافش کنیم؟, و ا ...

خشک شده آسیاب کن،ی ساعت قبل دوش گرفتن ی ق غ سر پر یا معمولی بسته به اندازه موهاتون تو آب داغ بریز ،خوب هم بزن،بزا نیم ساعت بمونه،بعد با ی جوراب تمیز زنانه یا ی توری صافش کن،لعابش درمیاد،مواد و بریز دور،لعاب و میتونی ب جای شامپو هم استفاده کنی،با اگه موهات چربه،با شامپو بشوری، آخر دوش گرفتن بزنی به موهات،ب ربع بمونه،بعد بشور،اگه چرب نیست موهات،با خمین لعاب هم میتونی بشوری،تمیز میکنه