من موهام همینجوریه بعد از حمام ک خیسه موهات هنوز چند قطره روغن زیتون بریز کف دستت پخشش کن بعد دستاتو بکش ب موهات کاملا جذب موهات میشه موهات فرم. میگیره بعدش هم راااااحت شونه میشه هم وز نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پیجای مربوط به مراقبت موی فر رو فالو کن و از محصولات و نکاتشون استفاده کن مثل radioferferi یا sahel.curly من تا سه ماه پیش موهام وز و خشک بود اما الان خداروشکر خیلی بهتر شده
ممنون بفرستین اما توروخدابه زورنخوان یک محصول بهم بدن هزارشمارو پیامک پوست ومو برام میاد چندتاشو گرف ...
نه عزیزم فقط پیشنهاد هیچ اجباری نیس.خودم هم موافق اون مدل کار نیستم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…