2777
2789
عنوان

چطوری میتونم یه خانوم موفق باشم؟

321 بازدید | 18 پست

سلام خانوما 

خانوم موفق از نظر شما چجور خانومیه؟ 

چیکار کنم که موفق و به معنای واقعی کلمه خانوم باشم؟ 

من یکم لوسم چیکار کنم لوس نباشم؟ 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من یه خانوم موفق ینی خانومی که اول از همه خودشو دوس داره به خودش احترام میزاره ک دیگرانم بش احترام بزارن . حد تعادلو تو همه چی رعایت میکنه . هم تو کار یا حرفه اش موفقه هم تو زندگیش . همیشه ی تایمی برای خودش اختصاص میده به جسم و روحش اهمیت میده 

شوخی کردم من خودم یه پسر لوس بودم خیلی رک بگم   من نمیدونم یه خانوم لوس چجوریه پسر و میدونم ولی خانوم فک کنم یه خانومی ک دست به یساه و سفید نمیزنه و غذا درست نمیکنه هیچی بلد نیست  به نظرم یه همچین چیزیه .  اول باید بدونیم نظورت از لوس بودن چیه یعنی چرا به خودت میگی لوس . من خودم لوس بودم مثلا تحمل سختی زیاد نداشتم  و نازک نارنجی بودم یکی یه حرف بهم میزد ناراحت میشد و اجازه میدادم هرکس حالمو خراب کنه این یه چیز بین   لوس بودن و عتماد به نفس پایین اول ببین  چه ملاک هایی ک میگی لوسی هست و سعی کن از بین ببریشون    امیدوارم مفهوم حرفمو   بیان کرده باشم و فهمیده باشی 

مهارت آموزی مهارت آموزی مهارت آموزی که نتیجش میشه کسب درآمد

کسب درامد و مهارت اموزی به تنهایی نمیشه لوس بودن و ازبین ببره یعنی هرکی کار بلده لوس نیست من خودم چند تا مهارت داشتم و لوس بودم ربطی نداره اون ک شما گفتین یعنی   مهارتاتو و استعداد هایی ک داریو بفهمی و  حال کنی با خودت  که  مهارتی بلدی  . کسب درامدم تنهایی لوس بودن و عزت نفس نمیاره اولین   چیز داخل از بین رفتن همه اینا کتاب خوندن  دوم رفتن دنبال علایق و ول نکردن . سوم  هرکسی نزاری حالتو خراب کنه . چهارم کاراییو بکنی ک تاحالا نکردی و حد و مرز خودتو بالا ببری مثلا تاحالا فلان غذارو درست نکردی بری بکنی . گسترش بدی خودتو محدود نکنی خودتو و محدود نباشی .   تحمل سختیتو بالا ببری . 

شوخی کردم من خودم یه پسر لوس بودم خیلی رک بگم   من نمیدونم یه خانوم لوس چجوریه پسر و میدونم ولی ...

نه من همه کارای خونمو مودم انجام میدم غذا هم درست میکنم مهمانداری و همه چی اوکیم....

لوس ینی اینکه یک روز همسرم ناراحتم کنه تا شب قهر میکنم و گریه و لوس بازی تا بیاد آشتی و .... بعدشم بسختی آشتی میکنم 

بعد هم از همه توقع دارم منو ناراحت نکنن ..

تولدم باشه انتظار دارم همه یادشون باشه ... 

هرکسی براحتی می‌تونه حالمو بد کنه 

..

بهترین روز زندگیم باشه اما ی رفتار بد ببینم هزار رفتار خوب بخاطر اون بده حالم بد میشه...

یا مثلاً انتظار دارم توی جمع همه بمن توجه کنن و ب جورایی سوگلی باشم😐

میشه بیشتر توضیح بدین؟ متوجه نشدم ⁦☹️⁩

این تجربه شخصی منه ک زندگی ب من و اطرافیانم اجازه لوس بودنو نداده و ب نظرم اگ ادم تو این دوره زمونه لوس باش ضربش هم میخوره 

ویژگی خانوم موفق از نظر من اینه ک شاغل باش و از نظر مالی مستقل باش 

از نظر عاطفی روحیه حساسی نداشته باش 

ب سلامت جسم و روح خودش اهمیت بده 

و برای بهتر شدنش هر روز تلاش کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
کسب درامد و مهارت اموزی به تنهایی نمیشه لوس بودن و ازبین ببره یعنی هرکی کار بلده لوس نیست من خودم چن ...

من در مورد موفقیت بیرونی حرف زدم قطعا همین طوره تا از درون موفق نباشی نمیتونی در دنیای بیرون هم موفق باشی . اما همین استقلال مالی  خیلی کمک کننده هست برای حصول استقلال شخصیتی 

نه من همه کارای خونمو مودم انجام میدم غذا هم درست میکنم مهمانداری و همه چی اوکیم.... لوس ینی اینکه ...

خب تقریبا تقریبا اینارو منم داشتم     اولین چیزی ک پیشنهاد میکنم بهت اینه  که متین و با وقار باشی  من که پسرم دیگ مثل مردا رفتار کردم سنگین  و اینکه کجا چجوری رفتار کنم و حد خودمو با هرکسی نگه دارم     و همین دقیقا هرکسی نتونه حالمو بد کنه و بفهمونم که خودم مهمم  و  به حرفای منفی و بد دیگران درمورد خودم توجه نکنم استقلال شخصیتی داشته باشم تا قلانی قلان کارو کرد منم همون کارو نکنم   حسودی نکنم  . قضاوت نکنم در کل اگ سعی کنی خصلت های خوب جایگزین کنی و  رفتارتو عوض کنی همه چی اوکی  دقیقا تولد من مخیلی کسی از دوستام یادشون نیست . ولی مهم نیست خب برای  هرکسی اینا ممکنه وجود داشته اشه مثل من مثلا من دوستام یکی تولدشونه همه استوریاش میزارن تولدت مبارک . کراه حلشم اسونه من دید مکسی تولد من ادش نیست بهم تبریک بگه ولی وقتی دیدیم دیدم دوستم خودش استوری میکنی یا یه جوری میفهمونه تولدشه بقیم یادشو نمیوفته تبریک میگن تو این روزا ک  همه مشغله دارن کم پیشمساد اینا یاد ادم بمونه  خودتو سعی کن برای چیزای بی ارزش ناراحت نکنی  . این یه اخلاق بچگانه ک سوگلی باشی اینو منم میدونم دوست دارم تو دید باشم ولی اومد مکار دیگ کردم مثلا یه کاری کردم ک تو دید باشم مثلا من خیلی لافر بودم رفتم بدنسازی وو   .... یهو بعد چند وقت من و دیدن همه میگفتن فلان ......  تو دید بودم سعی کن اینجوری اگ دوست داری تو دید باشی باشی با مهارت و .. ادما الکی نمیان تو دید   چقدر زیا دشد