2777
2789
خوبه ..درحال رژیمید ؟ رزومه بدید چطور دارید کم میکنید و ...

آره رژیمم 24سالمه دوتازایمانم داشتم.رژیمم کم خوریه البته ازجمعه رریم جنرالوگرفتم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره رژیمم 24سالمه دوتازایمانم داشتم.رژیمم کم خوریه البته ازجمعه رریم جنرالوگرفتم

رژیم های موقت اسمش روشه رژیم باید همیشگی متناسب با وزن و سن و طبع هرکس باشه وگرنه موقتیه 

دلیل بالارفتن وزنتون ؟

دکتر طب سنتیم میگفت غلبه بلغم دارم و همش ولع دارم یه چیزی بخورم و متاسفانه فوق‌العاده بی اراده هستم تو رژیم گرفتن 😭بالاتنه ام تقریبا خوبه، چاقیم مدل گلابی هستش از رون و پهلو اضافه ورن دارم 

رژیم های موقت اسمش روشه رژیم باید همیشگی متناسب با وزن و سن و طبع هرکس باشه وگرنه موقتیه 

من قبلا115بودم رریم گرفتم شدم76که باردارشدم بعده بارداری90بودم بازشدم76ولی دوست دارم حداقل68بشم  همسرم خونه نبودگفتم ببینم این رژیم چطوریه اصل رژیم من کم خوریه واینم بگم چون کمردردشریددارم ورزش نمیتونم بکنم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

من ۳۶ سالمه باوزن ۷۵ و قد ۱۶۲ خیلی کم شکم دارم و همه اضافه وزنم توی باس ن و رانهاست طوری که دور کمر و دور باس نم ۲۵ سانت با هم  اختلاف داره راه حلی دارید برای این مشکل ؟

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

[QUOTE=167746478]من ۲۸سالمه شکمم روچکارکنم اب شه.درضمن کمر دردم دارم نمیتونم ورزش سخت کنم.الانم رژیمم ۲ماهه باوزرش هف ...[/QUOTE

گودی کمر دارید ؟تحرکتون چطور؟ متاهلید؟قوت غالب شما چیه ؟

من ۳۶ سالمه باوزن ۷۵ و قد ۱۶۲ خیلی کم شکم دارم و همه اضافه وزنم توی باس ن و رانهاست طوری که دور کمر ...

تحرک پایین تنه کمه همیشه اینطور بوده یا توی بازه زمانی خاصی اینطورشده ؟

من قبلا115بودم رریم گرفتم شدم76که باردارشدم بعده بارداری90بودم بازشدم76ولی دوست دارم حداقل68بشم &nbs ...

رژیم نویسی و مشاوه نیم ساعت طول میکشه باید خصوصی بیاید کلی سوال باید بپرسم