2777
2789

شما اگه پارتنرتون زیاد پیگیرتون نشه و کلا یه شخصیت آرام و خنثی داشته باشه شمام مث خودش باهاش رفتار میکنید یا خیلی پیگیر میشید و سعی میکنید پیگیری از طرف شما بیشتر باشه ؟ چطور رفتار میکنید ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم اروم دست خودش نیست نمیتونه زیاد بروز بده ولی خب هواستم باشه که کلا ارومه یا نه فقط با تو اینطوره ...

کلا آرومه یجورایی خنثی ولی بامحبت

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

من عاشق اینم پارتنزم یه هزار کیلومتر ازم دور باشه اصلا یه کشور دیگه باشه ماهی یه بار ببینمش

وا برا چی؟

هیچی نمیگم نمیگمیا ب یجایی میرسم شروع می‌کنم به توهین یا وقتی بیاد شروع میشه بحث

تو رابطه ای ؟ ینی توام اصن پیگیرش نمیشی ؟

اگه اول رابطه ای میدونم ک حساس میشی نسبت به خیلی رفتاراش 

ولی بعد ی مدت مخصوصا اگه باهم زندگی کنید دیگه خیلی چیزا میاد دستت و خیلی مهم نمیشه برات 

ولی درکل گیر نباش روش چون اگه بدونه ک خیلی حواست بهش هست و حساسی قطعا کاریم نکنه اذیتت میکنه 

حواست به رفتارا و کارا از دور باشه ولی کلا منطقی برخورد کن 

خب پس سخت نگیر توم مثل خودش باش رابطه هایه اروم همیشه عالی پیش میرن

خب اما خیلی پیگیر نیس ۳۰ سالشه و حس میکنم شاید از سنشم باشه مث پسرایی نیس ک دم ب دیقه پیام بدن زنگ بزنن کنترل کنن