2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید برای لاغری سریع

198 بازدید | 18 پست

سلام دوستان باید تا شب یلدا کاهش وزن داشته باشم کسی پیشنهادی داره بتونم تا اون موقع لاغر شم؟حدودا پنج تا هفت کیلو 

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

اوووووه فکر نکنم بشه مگه اینکه شبانه روز حلقه بزنی و بدوی

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووووه فکر نکنم بشه مگه اینکه شبانه روز حلقه بزنی و بدوی

منظورم با رژیمه

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

فقط میتونی آب بخوری روزی ۴پنج ساعت هم ورزش کنی شاید بشه🤔🙄

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

تا یلدا چند روز مونده؟؟ 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
مانکن رو نصب کن ی چالش داره کم‌کردن ۵ کیلو تو ۱۵ روز راهنماییت میکنه

اپلیکیشینه؟