من6 ماه نامزد بودم چهارسال عقد بودم و الان 1 ماه خوردی هستش عروسی کردم همسر بچه میخواد نمیدونم چیکار کنم من خودم میگم بداز ی سال بعد گوش نمیکنه میگه ن ماخیلی عقد موندیم بسه حالا من بچه میخوام چیکار کنم سر دو راهی موندم از اون ورم خانوادم میگن زود حامله نشی تا حداقل ما بتونیم کم کم سیسمونی را بگیریم ی کم از بدهیامون کم بشه
چیکار کنم بدجور گیر افتادم بعضی وقتام با شوهرم دعوا داریم سر بچه دار شدن
لازمم نیس برای سیسمونی خیلی خرج کنید که تو قرض بیفتید چیزایی که لازمه رو بگیرید یا اصلا به شوهرت بگو خودش بگیره یه چند تیگه رو
اگه خودت بچه میخای خب باردار شو
این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
پریودات اگه نامنظمه که احتمال داره بارداریت طول بکشه
این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
عزیزم حالا تا اقدام کنی شاید زمان ببره تا بچه بدنیا بیاد واقدامت حداقل یه سال ونیم شاید بیشتر یا کمتر بگو باید برم دکتر مثلا گفته یه سال خودت تقویت کن.فلان ویتامینم پایین
پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝