2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
سلام.دلیل اصلی خشونت دیدن فیلم وعکس توی فضای مجازی .ورفتن به سمت عمل خیلی نحض وسنگین خود..ار..ضا..عی ...

😐😐😐😐

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یک طرفه بودنشو موافقم اما اینک میگید همیشه مردا مقصرن ناراحتم میکنه..

عزیزم قانون رو چه کسانی مینویسند؟ واضح که مردان چند نفر از قانون گذاران ما بانوان هستند مسلم که مسئولیت خشونت علیه بانوان همین مردان هستند 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
سلام.دلیل اصلی خشونت دیدن فیلم وعکس توی فضای مجازی .ورفتن به سمت عمل خیلی نحض وسنگین خود..ار..ضا..عی ...

آیا بهتر نیست که خود مردها از دیدن تصاویر غیر اخلاقی خودداری کنن؟

خشونت هم علیه زن وجود داره هم مرد، شکی نیست، ولی موضوع تاپیک فقط خشونت علیه زنان بود و اینکه چه راه ...

بله،تاپیک خوب ومفیدیه،ببخشید اگه موضوع تاپیک منحرف شد،چون اطرافم زیاد دیدم خشونت علیه مردارو بیان کردم،چون اونم ازار دهنده اس 

متاسفانه تو این مملکت انجمنی نیست که از ما زن هایی که انقد مورد عذاب و سختی هستیم حمایت کنن در ضمن قانون هم طرف ما نیست وقتی شکایت میکنی یه رضایت کتبی دروغی از مرد میگیرن و دوباره میفرستن به ادامه زندگی جهنمی

یه سری تفاوت ها بین زن ومرد هست که اون مبحثش کاملا جداس ویه مقوله ایه برا خودش....ولی صحبت از خشونت ...

به اندازع کافی تو این کشور از مردا حمایت میشه تو لازم نیس پشت مردارو بگیری

بجای اینا دقت کن به خشونتی کع علیه همجنست میشه

عزیزم قانون رو چه کسانی مینویسند؟ واضح که مردان چند نفر از قانون گذاران ما بانوان هستند مسلم که مسئو ...

من قبول ندارم...

یه سری از حرفایی ک میزنید درسته یعنی تو مبحث قانونی و عرفی جامعه اقایون قدرت و پیشتازی بیشتری دارن...

اما زن بد ندیدی ک بفهمی چطور زندگی یه مرد رو سیاه میکنه ، متاسفانه نه مردای ما اموزش درستی دارن و نه بانوان نحوه ی صحیح ارتباط با اقایونو بلدن...

بله،تاپیک خوب ومفیدیه،ببخشید اگه موضوع تاپیک منحرف شد،چون اطرافم زیاد دیدم خشونت علیه مردارو بیان کر ...

خواهش میکنم هیچ مسأله ای نیست، میتونیم بعد تو یه تاپیک راجع به خشونت علیه مردان حرف بزنیم، 

هدفم ازین تاپیک در واقع سنجش اگاهی عمومی مخاطبان این سایت نسبت به داشتن امنیت جسمی و روحی روانی در خانه به عنوان حداقل نیاز یک انسان بود 

من قبول ندارم... یه سری از حرفایی ک میزنید درسته یعنی تو مبحث قانونی و عرفی جامعه اقایون قدرت و پیش ...

قبول کنید یا نکنید 

قانون رو مردان مینویسند به نفع مردان هم مینویسند. من درباره مورد صحبت نمیکنم در مورد جامعه حرف میزنم 

حق خروج از منزل زن اشتغال زن ملاقات با والدین خروج از کشور تمکین اجبار به داشتن پوشش خاص چند همسری. همسر موقت همه و همه از حقوق تعریف شده برای مردان هست 

چه قبول کنید چه نکنید 

ما در مورد بداخلاقی ها حرف نمیزنیم در مورد نبودن قانون حمایت از بانوان و خشونت صحبت میکنیم 

آیا بهتر نیست که خود مردها از دیدن تصاویر غیر اخلاقی خودداری کنن؟

مردو زن باید تلاش کنندکیفیت زندگی را بالا ببرند.مطمئنا اگه کسی بفهمه چ مرد ج زن که این عمل باعث میشه دعوای خانوادگی پیش بیاد وبه دنبال ان توهین وتحقیروکتککاری.حتمن دیگه سمت این گناه بزرگ وزشت نمیروندولی الان شرایط فضای مجازی بسیار تحریک کننده هست که خیلیها دچار مشکل میشوند.متاسفانه.. 

دقیقا درسته  اونم خشونته اتفاقا خیلی هم روح آزاره

اونی مردی که میره دنبال فیلم اون مشکل داره نه اینکه زن خودشو مثل زنای فیلم کنه ،،الته که من منکر تنوع وتغییر ایحاد جذابیت جنسی برا شوهر نیستم باید خانوما خیلی از این نظر دقت کنن جذاب باشن ولی نه که ازارش بدی مثل فیلم باش ،مگه مردای ماهم مثل مردای تو فیلمن ،خلاصه اینکه خواهر جان اون مرد خودش مشکل داره نه خانومش .من یه زنم با همین ویژگی جسمی و جنسی منو اونحوری که هستم بپذیر .خودمون رو نباید سرزتش کنیم یا اعتماد بنفسمون بیاد پایین 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
به اندازع کافی تو این کشور از مردا حمایت میشه تو لازم نیس پشت مردارو بگیری بجای اینا دقت کن به خشون ...

تو هم لازم نیس به من بگی طرف چیو بگیرم چیو نگیرم،چون من نمیتونم مثله تو فقط به خودم فکرکنم چون من قبل ازاینکه به جنسیتم فکرکنم به خودم فهموندم یه انسانم ومثله تو تعصبی به جنسیت مرد وزن ندارم وهمه رو انسان میبینم،کاری هم به قانون ندارم واسمی ازش نیوردم ،فقطو فقط به خشونتایی که توخونه ها اتفاق میفته فکرکردمو حرف زدم.

نماز کمک بسیاری به افراد میکند که سمت خلافی نروند ولی متاسفانه زنهای امروز در همه جا فداکاری میکنند .واکثر مشکلات را تحمل میکنند ولی در مورد اعمال دینی همسر خود تلاش نمیکنند.زن یا مردی که همسر خود را تشویق به عبادت کند.مطمئنا در اینده ای نزدیک شاهد خوش اخلاقی ومسئولیت پذیری همسر خود خواهند شد.در این زمینه باید صبور بود تا به نتیجه رسید.

تو هم لازم نیس به من بگی طرف چیو بگیرم چیو نگیرم،چون من نمیتونم مثله تو فقط به خودم فکرکنم چون من قب ...

دوست عزیز ممنون از همراهیت با این تاپیک که موضوع خشونت علیه زنان بود، خشونت علیه مردان هم وجود داره ، ولی علت اینکه بحث رو جنسیتی کردم این بود که میخواستم بدونم زنان چقدر به موضوع خشونت نسبت به خودشون آگاهی دارن چون این موضوع کاملا تو رشد و توسعه شخصی زنان نقش مهمی داره، چون فکر میکنم اکثر مخاطبان خانم باشن