2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
میدونی مهمترین نکته تو فیلمها اینکه ما ادم عادی هستیم به زندگی مون میپردازیم و مسایل جسمی وجنسیمون ه ...

دقیقا 

اونا علاوه بر عمل هزارجور گریم دارن هزاران افکت فیلمبرداری و عکاسی  دارن 

بعد مرده میگه جذابیتی رو که میخواد فراهم کنید.عمرا بتونم من باردا  مثل پ ورن استارا باشم

خدایاشکرت
پس اگه زنی هم خشونت میبینه وازشوهرش میترسه وگوش به فرمانشه یعنی قبلا یه غلطی کرده؟؟؟؟؟؟؟چرا قبول نمی ...

خشونت هم علیه زن وجود داره هم مرد، شکی نیست، ولی موضوع تاپیک فقط خشونت علیه زنان بود و اینکه چه راه حلی وجود داره ، تغییرات بزرگی لازمه به نحوی که خشونت هم از مرد برداشته بشه هم از زن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه زنی هم خشونت میبینه وازشوهرش میترسه وگوش به فرمانشه یعنی قبلا یه غلطی کرده؟؟؟؟؟؟؟چرا قبول نمی ...

ببینید دریک نظام مردسالار به مردان هم اسیب وارد میشه و خشونت میبینن 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
معلومه ک زن و مرد باید همدیگرو درک کنن ، گاهی زن نمیخواد مرد باید درک کنه گاهی مرد نمیخواد زن باید د ...

به نظر من مجبور کردن افراد به داشتن رابطه جنسی خشونته، عذابه، زن و مرد هم نداره

اگر کسی اینقدر بدش میاد که باید مجبورش کرد، یا مشکلی داره که باید حل بشه یا از همسرش اونقدر بدش میاد که بهتره بره

دقیقا  اونا علاوه بر عمل هزارجور گریم دارن هزاران افکت فیلمبرداری و عکاسی  دارن  بع ...

همون های هم که اون بلاها رو سرشون میارن و فیلمشون میگیرن اونها هم خشونت محسوب میشه مگه با ادم اونجور رفتار میکنن مگه ادم چقد توان س ک داره.دقیقا اونا که‍  نمیخان باردار شن خانواده درست کنن اونا شغل و کار و درامدشونه و هزار جور حقه و کلک سینمایی هم بکار میبرن ،باید اولین قدم مرد رو اگاه کرد و حتی نوجونها رو که پشت اون فیلمها هیچ واقعیتی نیست 

کشور ما 

مرد میتونه طبق عقل خودش و مثلا مصلحت خانواده تشخیص بده کار کردن زن به ضرر خانواده است و قانون هم پشت مرده 

میتونه زن و وادار به رابطه زناشویی بکنه و قانون پشتشه 

میتونه زن و از رفتن به منزل خانواده خودش محروم کنه و قانون پشتش هست 

اگر زن فوتبالیست یا محقق باشه و مجبور باشه بره خارج میتونه مانع بشه و قانون پشت مرده 

در مورد قضایای طلاق در حال حاضر مهریه یک مساله پوچ 

حتی مرد میتونه زن و بچش و بکشه و قانون پشتشه 

در مورد بچه ها هم هیچ حقی برای مادر نیست

بحث سر این نیست که زنها مردها رو آزار میدن یا خیر 

بحث این که قانون پشت اقایون 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
زن سالاری؟ یعنی مردها برای بیرون رفتن از خونه از زنها اجازه میگیرن؟ خواهر ببینه برادرش دوست دختر دار ...

یه سری تفاوت ها بین زن ومرد هست که اون مبحثش کاملا جداس ویه مقوله ایه برا خودش....ولی صحبت از خشونت شد من گفتم اطرافم زیاددیدم که این خشونتا علیه مردا هم هست،بله زن هایی هستن که اختیار رفتوامد همسرشون دستشونه،حتی بدون اجازه نمیتونه به خانوادش سربزنه،حتی نمیتونه راحت بادوستاش بیرون بره،حتی نمیتونه اختیار پولشو داشته باشه،حتی نمیتونه یک ساعت دیرتر بیاد خونه چون بایدبه زنش جواب پس بده وزنه هم جنگ اعصاب راه بندازه،حتی نمیتونه یه وسیله به سلیقه خودش واسه خونش بخره چون زنه بهش القا کرده تو مردی وهیچی حالیت نیس پس همه چی باید به انتخاب وسلیقه من باشه......الان حضور ذهن ندارم ولی همه این چیزارو که گفتم واقعیته وتوخانواده ها دیدم که عملا مردو هیچ کاره کردن وزن اختیاردار همه چیزمرد شده ،شما مشخصه فقط نشستید پایه درد دل زن ها چون خودتون زنید،ولی من قبل ازاینکه زن باشم انسان هستم ،و درد دل وخشونتی که علیه مردا میشه رو هم دیدم وشنیدم.

کشور ما  مرد میتونه طبق عقل خودش و مثلا مصلحت خانواده تشخیص بده کار کردن زن به ضرر خانواده است ...

ما برای خقوق زن نیاز به اصلاحات اساسی خق.قی ،سیاسی و اجتماعی داریم نیاز به تغییر گسترده در اموزشهامون داریم 

کشور ما  مرد میتونه طبق عقل خودش و مثلا مصلحت خانواده تشخیص بده کار کردن زن به ضرر خانواده است ...

به نظرت گرفتن یکسری حقوق خیلی اولیه انسانی مثل  کار و تحصیل و حضانت فرزند و خروج از کشور چقدر می‌تونه کمک کنه به کاهش خشونت علیه زن؟

به نظرت گرفتن یکسری حقوق خیلی اولیه انسانی مثل  کار و تحصیل و حضانت فرزند و خروج از کشور چقدر م ...

مطمئناً خیلی کمک کننده است. البته که باید کفش آهنین پوشید 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

در کل تو جامعه ما چون هیچ چیز پایه و اساس اموزشی درستی نداره و قوانین و عرف جامعه در قدیم گیر کرده بسیار زمان مطلبه که اصلاح بشه تا وقتی ازادی بیان و ازادی و استقلال در اکثر انتخاب ها نباشه جامعه با همین روند میره جلو باید حقوق زن و مرد برابر باشه و در جامعه گروه کشی مهریه و نفقه و حق طلاق و عیره پابرجاست اوضاع همینه ...از بیخ ایراد داره‌....قبح و زشتی طلاق و ساختن پوچ باید نادیده گرفته بشه .انسانها ازاد افریده شدن پس نباید محدود به تاهل بشن.

یه سری تفاوت ها بین زن ومرد هست که اون مبحثش کاملا جداس ویه مقوله ایه برا خودش....ولی صحبت از خشونت ...

خشونت علیه مردان هم وجود داره ولی خب موضوع بحث تاپیک امروزم نیست، موضوع تاپیک الان اینه که چقدر آگاهی دارید راجع به انواع خشونت و راه حل های اون؟

سلام.دلیل اصلی خشونت دیدن فیلم وعکس توی فضای مجازی .ورفتن به سمت عمل خیلی نحض وسنگین خود..ار..ضا..عی است.خانم هایی که میخان دیگه تو خونه دعوا وکتککاری نباشه خیلی خیلی حواستون به شوهرتون باشه.وظیفه شماست که نیازشونو برطرف کنید.خیلی مواظب باشید.