2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
البته مردا کولی هم نیستن مثلا الان یکی میخواس ب شوهرش ادرار بده تا دوسش داشته باشه خدایی کدوم مردی ه ...

وای دمت گرم،چقد ازاین زنایه پست فطرت زیاد شده ،کلی چیزایه کثیف به خورده شوهرشون میدن ،حداقل مردا این موردو ندارن،زن داییم میاد تعریف میکنه میگه دوستام گوشتو میزارن تو شرتشون چندین ساعت بعدبرا مرد کبابش میکنن،که مثلا شوهره اینجورر بشه واونجور بشه ...حالا نمیخام به وضوح اینجا بگم بعضیا ممکنه برن انجام بدن انقدکه عوضین

خدایی این مورد چقدر پیش میاد و برعکسش چقدر؟ منطقی هم از نظر قدرت بدنی نگاه کنیم مشخصه

برام جالبه اینجام طرف مردان تو بیا تو این سایت چندتا تاپیک ببین دلت برا زنان سرزمینت کباب میشه انقدر که اینا برا مردا دل میسوزنن کاش یکمم برا خودشون دلشون به رحم میومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم وقتی زن نخواد چی ...نمیشه ک هر بار مرد خواست زن بگه باشه رابطه باید دو طرف بخوان همون طور ک ...

معلومه ک زن و مرد باید همدیگرو درک کنن ، گاهی زن نمیخواد مرد باید درک کنه گاهی مرد نمیخواد زن باید درک کنه اما خیلی وقتا یهو میبینی این نخواستنه به خصوص برا خانوما خیلی زیاد میشه مثلا من دیدم طرف سه ماه یبارم نمیخواد خب شوهرش چیکار کنه؟؟؟مجبوره بگه باید تمکین کنه یا باید بره خیانت کنه یا طلاقش بده...خب کودوم بهتره؟؟؟؟ بدی این قانون اینه ک برای مردا وجود نداره اتفاقا کاش واسه دو طرف وجود داشت

معلومه ک زن و مرد باید همدیگرو درک کنن ، گاهی زن نمیخواد مرد باید درک کنه گاهی مرد نمیخواد زن باید د ...

کاش واقن واسه دو طرف بود

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
عزیزم خوده زنه واسه چی اینکارو میکنه؟ واسه این که فقط یه مرددد دوسش داشته باشه  خود اون یه زنه ...

نه عزیزم من خیلیارو میشناسم اینکارو میکنن نه برایه ددوس داشتن برایه مطیع کردن،یعنی میخان مرد بردشون بشه ،مثلا دیگه هرکاری کردنو وهرچی گفتن حرف حرفه خودشون باشه 

معلومه ک زن و مرد باید همدیگرو درک کنن ، گاهی زن نمیخواد مرد باید درک کنه گاهی مرد نمیخواد زن باید د ...

نه عزیزم بره دنبال راه حل اش نه خیانت کنه نه اجبار. اتفاقا با اجبار زن بدتر میشه. پایه نخواستن های زن یا جسمی یا روحی. 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
وای دمت گرم،چقد ازاین زنایه پست فطرت زیاد شده ،کلی چیزایه کثیف به خورده شوهرشون میدن ،حداقل مردا این ...

بخدا منم برا بعضی مردا خیلی دلم میسوزه یکی از اقواممون  شوهرش اینقد کار میکنه لاغر و چروک شده بعد خانوم هر روز مانیکور پدیکور رنگ مو و چیزای دیگه ، خودش عین دختر بیس ساله شوهرشو کرده مرد شصت ساله...مدیونی فک کنی اپسیلونی شوهرشو دوس داره 

من دلم خیلی برا مرده میسوزه بیچاره ارومم هس هیچی نمیگه

این الان خشونت خانگی نیس پس چیه؟؟؟

خدایی این مورد چقدر پیش میاد و برعکسش چقدر؟ منطقی هم از نظر قدرت بدنی نگاه کنیم مشخصه

واقعا ما نمیتونیم بگیم واسه زنا چقدر این مسائل پیش میاد و واسه مردا چقدر... چون معمولا مردا سکوت میکنن... حالا تو سر زدن ربطی به قدرت بدنی نداره، اصلا طرف دردش هم نیاد، بازم این کار اشتباهه...دخترعموی من از شوهرش طلاق گرفت ما فکر میکردیم به خاطر یه سری مشکلات پیش پا افتاده که تو زندگی همهء زوج‌ها وجود داره جدا شدن، پدرم زنگ زد به شوهر سابق دخترعموم، چون خیلی باهم صمیمی بودیم، پدرم گفت ما اصلا نمیتونیم شمارو جدا از هم ببینیم، مگه میشه واسه هرچیزی طلاق گرفت؟ این کارو با خودتون نکنین و از این حرفا...شوهرش گفت عموجان هرچیزی رو نمیشه به کسی گفت ، ولی یه اتفاقاتی افتاد که همه‌چی خراب شد، دیگه هیچی درست نمیشه...چندوقت بعدش عموم با گریه واسه پدرم تعریف کرد که اره دخترش خیانت میکرد و هم با مجردا بود و هم با مرد متأهل..خانوادش هم طردش کردن..درحالیکه شوهر سابقش به هیچکس هیچی نگفت...خیلیاشون سکوت میکنن

🖤

اون مرده حتما یه غلطی قبلا کرده که با یه داد میلرزه حتما قبلا اینقدر تازونده تا دستش رو شده الان دور ...

پس اگه زنی هم خشونت میبینه وازشوهرش میترسه وگوش به فرمانشه یعنی قبلا یه غلطی کرده؟؟؟؟؟؟؟چرا قبول نمیکنید خشونت فقط علیه زنان نیس،کلیی زن میشناسم که همین خشونتارو علیه شوهرشون دارن،ولی مثل اینکه اگه خشونت ازسمت زن باشه به این معنیه که مرد یه غلطی کرده!!!!!

بچه هاالان توی یه تاپیک دیدم خانومه گفته بود توی سرچ اینستای شوهرم چیزای بد میاد  یه مرده گفته ...

میدونی مهمترین نکته تو فیلمها اینکه ما ادم عادی هستیم به زندگی مون میپردازیم و مسایل جسمی وجنسیمون هم عاذیه ولئ اونا که تو فیلمن اونا شغلشون سکسه اونا همه‍ ی ابعاد زندگیشون مسایل جسمی و جنسی اونا فقط س..ک..س ورزش تغذیه عملهای جراحی پروتز دارو ،بعضی ها فکر میکنن باید مثل اونابود .بعدشم تو رابطه های اونا احساس نیست مثل یه فیلم دارن بازی میکنن وتیکه تیکه فیلم میکیرن وتدوین میکنن منتها ماها پلان زدنشون رو نمی بینیم ،مقایسه با فیلمها اشتباه مخصه 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
خب برن....مشکل اینه زنه خودشم نمیخواد درمان شه...معتقده سالمه :/

اینها خیلی کمه موردی.بحث مورد نیست. بحث دفاع قانون از عمل ناپسند مرد یعنی اجبار.... قانون و عرف و شرع نباید در این موارد این چنین یک طرفه باشند که هست 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
واقعا ما نمیتونیم بگیم واسه زنا چقدر این مسائل پیش میاد و واسه مردا چقدر... چون معمولا مردا سکوت میک ...

خیانت رو بله ممکنه عده ای سکوت کنن به خاطر فضای غالب جامعه، اما ضرب و جرح مشخصه تو تمام دنیا مرد بیشتر انجام میده که مقداریش اصلا به اناتومی زن و مرد برمیگرده و طبق امار جهانی هست

محدودیت هم که تو قانون ما به نفع مرد هست مثلا مرد میتونه نذاره زنش بیرون بره ولی برعکسش نه پس طبعا این بیشتر از اون مبشه