2777
2789
عنوان

روانشناس خوب غرب تهران

499 بازدید | 8 پست

من خودم به شخصه کار دکتر خشایار نعماوی زاده روانشناس رو خیلی قبول دارم. مشکلمو که هیچ کس نتونست حل بکنه اما اون این کار کرد. شمارشو واستون میذارم بعدش منو دعا کنید 09351305590

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری 150 تلفنی 120 من خودم شرایط مالی متوسطی دارم اما راضیم بنظرم از خیلیا کمتر میگیره

ببخشید مشکلتون کلی چی بود؟ میخوام اگه مرتبطه برم

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
ببخشید مشکلتون کلی چی بود؟ میخوام اگه مرتبطه برم

خواهش میکنم عزیزم. من مسئلم خانوادگی و زناشویی بود. اما تا اونجایی که میدونم در اکثر زمینه مشاوره میده.
میتونی زنگ بزنی از خودش بپرسی

سلام کارم داشتین؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

سلام

من خیلی تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان رو شنیدم

ایشون استاد دانشگاه و دارای بهترین کلینیک تخصصی کودک و نوجوان در مرزداران هستند و فقط هم کار کودک و نوجوان انجام میدند

اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید

سلام خانم مریم ایرانی از روانشناس های جوان، بانشاط و پر انرژی در غرب تهران هستند، رزومه خانم ایرانی ...

سلام، ویزیت روانشناسان بر اساس تعرفه سازمان روانشناسی بر اساس رتبه علمی و مدرک تحصیلی روانشناس می باشدخانم ایرانی روانشناس بسیار خوبی هستند

44727373