2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیل خوبه من تالا هیچ از الان تصمیم گرفدم دکتر شم و بخونم😁

مرسی عزیز

من تصمیمی نگرفتم چون اگه فقط برا یه چیز بخونم یعد قبول نشم روحیه م خراب میشه تصمیمی گرفتم چندتا چیز مد نظر داشته باشم هرکدوم که شد

[QUOTE=167671956]مرسی عزیز من تصمیمی نگرفتم چون اگه فقط برا یه ویز بخونم یعد قبول نشم روحیه م خراب میشه تصمیمی گرفتم ...[/QUOTE

چ خوب🙃من استعداد دیگ ای جز درس ندارم😁🤦🏻‍♀️

نه زیاد من دوسش میدارم. مخصوصا زیست بعدم خب حداقل میدونی تهش ی چی میشی منظچرم شرایط شغلیش خوبع

نمره های علوم و ریاضی ات چند بود ؟ 

منم دخترم دوست داره بره تجربی ....

فقط راستشو بگو 

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
[QUOTE=167671956]مرسی عزیز من تصمیمی نگرفتم چون اگه فقط برا یه ویز بخونم یعد قبول نشم روحیه م خراب م ...

😂❤️

منم استعداد خاصی ندارم تو درس هم ندارم

فقط آشپزی و کیک ودسر😂💔

راستی چه مدرسه ای هستی؟

من نمونه دولتی ام

نمره های علوم و ریاضی ات چند بود ؟  منم دخترم دوست داره بره تجربی .... فقط راستشو بگو

علوم بیست ریاضی نوزده،فقط ی چیز بگم اگه میخواد بیاد تجربی اول ی کتاب زیست بخرع بخونه باید باهاش مچ بشه ینی بتونه سه چهار بشینه پاش،من اینکارو کردم و تونستم حتی باعث شد علاقه مندم بشم فیزیکم بخونه بد نیص🙃💗