2777
2789
عنوان

خانما بیایین یه سوال راجب خوابیدن

121 بازدید | 15 پست

سلاااام ب همگی 

راستش من یه هفته میشه ک کلا خوابم بهم ریخته و اصلاااا دلیلشو نمی‌دونم من قبلا ساعت های ۱۱،۱۲،۱ شب میخوابیدم و صبح ۹ تا ۱۰ بیدار میشدم ! اما الان ساعت ۱۰،۱۱ شب میخوابم و صبح ساعت ۸ تا ۸:۳۰ بیدار میشم بخاطر کار شوهرم ، مشکل من اینجاست ک من سحر بخاطر تشنگی زیاد از خواب پامیشم ، گلوم خیلی خشک میشه بعد باز میخوابم و باااازم تا چهار بار دیگه بدون هیچ دلیلی بیدار میشم تا ساعت ۸ صبح ، اصلا نمی‌دونم چرا بیدار میشم ن خواب بد دیدم ن سروده و ن هیچی ، همین باعث شده سردرد بگیرم و خیلی زیادم سرم گیج میره ☹️ 

نمی‌دونم چمه !!! راسی اینم بگم قبلا بخاطر خواب بد بیدار میشدم اما دیگه تا صبح خواب بود 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

یعنی 4 بار بیدار میشی کاملا خواب از سرت میپره دوباره میخوابی؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک خوبی 

من دیشب ۵ و نیم خوابیدم ۸ بیدار شدم 

تا ۱۲ هم کلاس دارم 

بعد کلاسم میخوابم تا ۴ و ۵ و دوباره این چرخه ادامه دارد

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خب قبلا ۱ میخوابیدی ۱۰ بیدار میشدی 

حالا زودتر میخوابی زودترم بیدار میشی ولی برا بیدار شدنت جای خوابتون خوبه؟ شاید راحت نیستی

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
یعنی 4 بار بیدار میشی کاملا خواب از سرت میپره دوباره میخوابی؟ 

ن عزیز تقریبا ساعت های ۳ یا ۴ بیدار میشم باز میخوابم باز بیدار میشم هی ، دفعه چهارم میشه ۸ صبح ک کلا بیدار میشم دیگه نمیخوابم 

طی روز تا قبل ساعت هفت عصر آب زیاد بنوشید  قبل خواب گوشی را خاموش کنید ضمنا اگر تشنگی شدید هس ...

مرسیییییی خاااااانومی 😚❤️

خب قبلا ۱ میخوابیدی ۱۰ بیدار میشدی  حالا زودتر میخوابی زودترم بیدار میشی ولی برا بیدار شدنت جا ...

ن جامو عوض نکردم ،قبلا عادت داشتم بعد ازظخر میخوابیدم یعنی قشنگ کسل میشدم اما الان نمیخوابم دیروز از سردردی ک داشتم سعی کردم بخوابم اصلا نشد 😐

ن جامو عوض نکردم ،قبلا عادت داشتم بعد ازظخر میخوابیدم یعنی قشنگ کسل میشدم اما الان نمیخوابم دیر ...

خواب بعدازظهر تورو    کسل میکرد؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
خواب بعدازظهر تورو     کسل میکرد؟

خخخ ن گل جاااان ،😂 منظورم اینه وقتی کسل میشدم میدونستم وقت خوابمه و میخوابیدم 

نه من اینطوری نیستم ۱۲ میخابم ۷ونیم بیدارمیشم عصرهم کلاس نداشته باشم میخابم

چقدر خوب ، میدونی گل جااان اصلا موندم چرا سحر اینقدر بیدار میشم و سردرد میگیرم ☹️