2777
2789

آخه با این قیمت ها مگه میشه پس انداز هم کرد ؟؟؟ 

لطفا بگید اگه میتونید 🌟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای ۱۰۰ تومان کنار بذار

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

منه بدبخت تا خرخره تو قسطم😂واقعا چیزی نمیمونه برای پس انداز.. فقط ماهی 2 میریزم حساب دخترم

خب اون قسط خودش پس اندازه مثلا شما وام گرفتید با پولش ی کاری انجام دادید و الان دارید قسط میدین ک خب این خودش ی جور مدیریت مالیه

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
من فقط ماهی دو تومن میدم قرعه کشی خونگی و اینکه ماهی ۵۰۰سوت پارسیان میخرم که البته تازه شروع کردم

دقیقا 

منم از این ب بعد می‌خوام ماهی پونصد سوت بخرم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چطور مثلا هر دوماه همسرم ۵ تومن میده یارانه هم ۱ تومن ماهی

وقتی ۵ میریزه سریع ۳ تومن میریم حساب جدا با ماهی ۲ تومن سر میکنم همه چی هم میخرم مثلا ماه مانتو ی ماه شلوار شال کفش ماه بعد لوازم آرایش این ماه خرجی نداشتم موهامو لایت کردم