2777
2789

حتی ب شوخی بهم گفت

منم به شوخی گفتم ن خودتو بچه ها یعنی دوست های مشترکمون واسه عقد و عروسی من چیزی اوردن ک من باید بیارم😐😐😐😑😑

زشت نشد؟ اخه خیلی زور داره تو بیای عقد ی نفر دوسته صمیمی وچندین سالتم باشه یا عروسیش بشه حالا نتونی بری ب هر دلیلی ولی خوب عروسیش بوده هیچی بهش ندی بعد بگی عقدم بوده کادو ندادی.....تازه چون فقط اقوام نزدیکم مثلا دعوت بودن تو دعوتت نکرده باشن....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا... چیزی ک عوض داره گله نداره

در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی...                                  مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی   ببینی بسوزی😎                                                            من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
تو این کرونا؟؟؟؟؟ بدم میاد از همتون 

هممون؟🥴🥴🥴منم بدم میاد از تو

ن عقد و عردسی هر دو تامون مال یکی دو سال پیشه

من داییم اومد واسه جشن عقدم مهمونم اورد واسه خودش ی قرون نداد خانومش گفت میخام دعوتش کنم خونه کادو بدم 🤐

دگ از دوست چ توعی میتونم داشته باشم

واسه هروسی دعوت کردم دوستمو با خانواده ۵ نفر اومد ۱۰۰ داد

هه

من داییم اومد واسه جشن عقدم مهمونم اورد واسه خودش ی قرون نداد خانومش گفت میخام دعوتش کنم خونه کادو ب ...

😂😂😂

برو دعا کن دایی داری من داییم برای سر خاک مادرمم نیومد چ برسه عروسی من....

بعضی ها خبلی بی معرفت و پرو هستن

😂😂😂 برو دعا کن دایی داری من داییم برای سر خاک مادرمم نیومد چ برسه عروسی من.... بعضی ها خبلی بی ...

سر کربلا رفتن مامانمم باهامون قهرن ک چرا ب خانوماشون زنگ نزده واسه عرض خدافظی 

بدرک نخاستیم 

تو این کرونا؟؟؟؟؟ بدم میاد از همتون 

چقدر ادمهایی مثل شما از اول صبح به آدم انرژی منفی میدن،نه میدونی قضیه چیه فقط قضاوت و تیکه پراکنی، مثلا خوشتون بیاد یا بدت چه اتفاقی می افته، 

یکم ارزش خودتون حفظ کنید 

دوست دختر عمم خانوادگی اومدن عروسیش کلی خوردند چیزیم ندادند. هم میزیاشون میگند انقدرررررم خوردند که نگو

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
داستان یکی دوسال پیش الان تعریف میکنی... خودتی

الان حرفشو کشید وسط چرا بخواهم دروغ بگم؟؟؟؟

یخورده شعورم بد تیس ادم داشته باشه