2777
2789
بهتر و بدتر نمیخوام بکنم. ولی از خیلی جهان بهترم. براش حتی ناراحت بودم گاهی، هواشو دارم حتی پشت سرش ...

بنظرم بخاطر بیشعوری اون شما خودتو کوچیک نکن..خودش جواب رفتارای بدشو از کائنات میگیره 

بنظرم بخاطر بیشعوری اون شما خودتو کوچیک نکن..خودش جواب رفتارای بدشو از کائنات میگیره 

تمام مدتم اینکارو نکردم. ینی کاری نکردم در حقش، مثلا توی جمعی همه دارن غیبتشو میکنن کن نمیکنم. اما گاهی مثل کارتن ها دوس دارم مثل تام و جری کله شو بگیرم بکوبم به یه جا😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله اینطوره که من هیچوقت نمیرم باهاش دو تایی دور وگر با هرچی، ولی در قالب خانواده ناگزیر می‌بینیم ...

ببین من 4سالع ازدواج کردم

جاریم خیلی خیلی تیکه و چرت. بهم گفته و دلم رو شکونده 

منم خیلی ساده بودم خیلیا، هیچوقت جوابشو ندادم، اما الان یه ساله ب لطف کرونا دو س بار بیشتر ندیدمش

و بشدت تغییر کردم و دیگ ب خودم قول دادم ساده نباشم. 

و با خودم عهد بستم ن دل کسی رو بشکنم ن ب کسی ظلم کنم ، و ن بزارم کسی دلمو بشکنه و بهم ظلم کنه.

اون کارای قبلنش هم تلافی نمیکنم فقط و فقط سپردمش ب خدا. 

خدا خودش میدونه چطوری تقاصشو پس بگیره.

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

مثلا جاری آینده من داره دندون پزشکی میخونه و لی من یه لیسانس ساده از یه رشتهوای ک اصلا ب دردم نمیخوره دارم همش نگرانم نکنه همش اونو بامن مقایسه کنن ولی شوهرم میگه شعور تو دنیا حرف اولو میزنه سوادم مهمه ولی ن انقد ک ادب و شعور مهمه

حالا دارم رو ادبم‌کار میکنم ک کم‌نیارم😂😂😂😂

راستشو بخوای یکی دوبار از اتفاق بدی که واسه طرفی که حسرت جایگاهشو میخورم میافتاد ته ته دلم حس رضایت ...

آخه ی،  احساسات دست ما نیس، خوبه که به خودت دروغ نمیگی و خودتو میشناسی، وقتی کار بدی نکردی در حقشون. احساست تو مغز خودته و در خفا. آسیبی که نزده. سخت نگیر

تمام مدتم اینکارو نکردم. ینی کاری نکردم در حقش، مثلا توی جمعی همه دارن غیبتشو میکنن کن نمیکنم. اما گ ...

😂😂😂 تو بادکنک بردار بادش کن بعد فشارش بده بترکونش😂 فک کن جاریته😂😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
مثلا جاری آینده من داره دندون پزشکی میخونه و لی من یه لیسانس ساده از یه رشتهوای ک اصلا ب دردم نمیخور ...

شما برا خودت با ارزشی اونم همین. مشکل منم همینه الان. اون برای بالا بردن خودش، فک میکنه رقیب منه! ولی چرا آخه. من شوهر خودمو دارم اون شوهر خودش! هرکدوم یه شخصیتی کسی بهتر و بدتر لازم نیس بکنه. 

شمام ببین من چقد از جاری م اذیت شدم چون حس ک ته من بالا ترم ازش؟! پس برخلاف این قضیه باش و همیشه با کلاس میشی اینجوری، وقتی با اعتماد ب نفس حتی یه روزی از جاریا تعریف کنی، همه کلی حال میکنن

آخه ی،  احساسات دست ما نیس، خوبه که به خودت دروغ نمیگی و خودتو میشناسی، وقتی کار بدی نکردی در ح ...

چرا دیگه به شخصینم‌آسیب میزنه‌من هیچوقت اینطوری نبودم الان گاهی از خودم خیلی بدم میاد....ولی خب سعی کردم با کمک کردن به همون آدما تو شرایط سختشون این حسمو کم کنم

من امشب داشتم کشتی کج می دیدم خودم جاریم رو آنجا تصور کردم ... عمق فاجعه رو ببین... بدتر آینه پدرشوهر دهن بینم هم حرف هاشرا باور کرده و کلی همه با من بد شدن... من تقاضای برا کارهاش ندارم فقط خدا جوابش رو بده طوری که بفهمه اشتباه کرده و بعدش برای بخشیده شدن به دام بیافته..و

مثلا جاری آینده من داره دندون پزشکی میخونه و لی من یه لیسانس ساده از یه رشتهوای ک اصلا ب دردم نمیخور ...

دقیقا ، کار خوبی میکنی

بقول یکی ادم با سوادی ک بیشعور باشع رو باید مدرکشو زد در دستشویی😂😂( کلی گفتم)