2777
2789

من نمیدونم دقیقا چجوریه بینتون که بخوام دقیق نظر بدم 

اما کلا این چیزا رو با خدا حل کن. خودت هم به مهربونیت ادامه بده. 

اگرم جلو روت حرفی زد بازم با سیاست اما با احترام جوابش رو بده. کسی که غیبت میکنه اول از همه خودش بد میشه... 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا همه خوبن جاریا بد موندم این جاریا بد سایت نمیان

راستشو بخوای من اعتراف میکنم‌خوب نیستم ولی بد هم‌نیستم امابرام یکم سنگینه که چیزی که من آرزوش رو داشته باشم یکی دیگه خیلی راحت بدست بیاره در واقع افسرده میشم ولی سعی هم نمیکنم‌ضربه ای بزنم فقط خودم ناراحت میشم

خدا ب راه راست هدایتش کنه

جاری منم مث جاری تو عه

بعلاوه پررو و بی شعورم هست

اینو من نمیگما همه اطرافیان میگن.

دارم رو خودم کار میکنم تا میتووونم ازش فاصله بگیرم و کم محلی.

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
چرا الناز گلرخ؟ 

حس خوبی میده بهم رقابتو دوست دارم انگیزه میده😂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
راستشو بخوای من اعتراف میکنم‌خوب نیستم ولی بد هم‌نیستم امابرام یکم سنگینه که چیزی که من آرزوش رو داش ...

عزیزم. همینکه میگی ینی میفهمی، حسرت عیبی نداره ولی بدخواهی بده. منم جایگاهمو الکی به دست نیاوردم. شخصیتم ارتقا میدم و بقیه دوسم دارن فک کنم به اینم حسودی میشه

خدا ب راه راست هدایتش کنه جاری منم مث جاری تو عه بعلاوه پررو و بی شعورم هست اینو من نمیگما همه اط ...

فاصله اینطوره که من هیچوقت نمیرم باهاش دو تایی دور وگر با هرچی، ولی در قالب خانواده ناگزیر می‌بینیم ، ولی کلا هربار میبینم یاد کارتش میفتم دلم میخواد یه کاریش کنم 😂😐

عزیزم. همینکه میگی ینی میفهمی، حسرت عیبی نداره ولی بدخواهی بده. منم جایگاهمو الکی به دست نیاوردم. شخ ...

من خیلی دلم‌میخواد این حس حسرت و مقایسه رو تو وجودم از بین ببرم ولی خیلی سخته نمیدونم‌چطوری این کارو بکنم

داره خودشو میکشه که تورو اذیت کنه همیشه سعی کن از اون بهتر باشی و اصلا باهاش هم‌کلام‌نشی بذا تو جهل ...

بهتر و بدتر نمیخوام بکنم. ولی از خیلی جهان بهترم. براش حتی ناراحت بودم گاهی، هواشو دارم حتی پشت سرش حرف نمیزدم. اما جدیدا دلم میخواد مثل خودش بشم ولی افسوس میخورم اینجوری برای خودم. چرا نمیتونه خوب باشه؟!!! 

بهتر و بدتر نمیخوام بکنم. ولی از خیلی جهان بهترم. براش حتی ناراحت بودم گاهی، هواشو دارم حتی پشت سرش ...

چی بگم‌والا

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
من خیلی دلم‌میخواد این حس حسرت و مقایسه رو تو وجودم از بین ببرم ولی خیلی سخته نمیدونم‌چطوری این کارو ...

آره ،همیشه از لحاظ وضع اجتماعی و... خوب بودم و شاید متوجه نشم حسو. ولی کلا اینو بدونین که خوشبختی که فکر می‌کنید تو آدما می‌بینید واقعا اینجوری نیس گاهی، تظاهر و... 

عزیزم. همینکه میگی ینی میفهمی، حسرت عیبی نداره ولی بدخواهی بده. منم جایگاهمو الکی به دست نیاوردم. شخ ...

راستشو بخوای یکی دوبار از اتفاق بدی که واسه طرفی که حسرت جایگاهشو میخورم میافتاد ته ته دلم حس رضایت کردم ولی خب بعدش خیلی خجالت کشیدم چون من ذاتا آدم بدخواه و بدجنسی نیستم