2777
2789
عنوان

6ماهگی نوزادتون

368 بازدید | 86 پست

سلام

خانما من دخترم نه سرلاک دوست داره نه فرنی ونه بیسکویت مادر😪😪میل بهدغذاهای طعم دار داره مثلا قاشق رو میزنم توماست یا آب یاهرچیز دیگه بامیل میخوره اما اونارو دهنشوچفت میکنه به زور باید بهش بدم یااینکه بیخیالش بشم

تجربتون چیه؟؟؟

خب غذا رو یکم نگه دار ادویه نزن بده بخوره

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم شش ماه نیمس ماست خیلی دوست داره برا صبحونش میدم اینم فرنی سرلاک و بیسکویت مادر نمیخوره هرزگاهی ب زور میدم😅😅

پوره سیب زمینی با کره لح میکنم میدم بخوره

فرنی رو یکم شکر بزن پسر منم بی شکر نمیخورد شیرین بشه میخوره غذا سفره نده بعدا معدش مشکل پیدا میکنه

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

اصلا اشتباه نکن از غداهای خودتون حتی انگشتم نزن بذار دهنش من دو تا بزرگ کردم سر بچه اولمم همین شد بیشتر غذاهیی که مناسبش نبود میدادم الان انقد ضعیفه شیر خودتو میخوره؟

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗