2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چجوریه

2583 بازدید | 74 پست

یه پسر 4 ساله دارم. به خاطر خیلی از رفتارای شوهرم که قابل تغییر نیست و روز به روز داره جسارتش تو کوچیک شمردن من بیشتر میشه.. غرورم خدشه دار شده. عزت نفسم رفته زیر سوال. خانوادم برای اینکه زندگیم بهم نخوره، پشت منو ول کردن. شوهرم آدم منت گذاری خیلی منو تهت فشار میزاره. دیگه بریدم ازش . بین دوراهی بدی گیر کردم چکار کنم؟ میترسم از طلاق از جدایی از تنهایی. موندم این وسط چکار کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بخاطر پسرم موندم

اشتباه کردم تو اون دوران عقد که هنوز تشکیل زندگی ندادم جدا نشدم. باورت میشه سر خرید یخچال  آنچنان قشقرقی جلوی برادرم و باجناق دراور. با من دعوا و... خیلی وحشتناک بود

اول شرایط خودتو بسنج، اگه از نظر مالی خوبی که بتونی یه زندگی واسه خودت درست و مشکلی پیش نیاد که جدا شو، اما اگر شرایطشو نداری فعلا جدا نشو، پول جمع کن، من خودم یکبار طلاق گرفتم 

اشتباه کردم تو اون دوران عقد که هنوز تشکیل زندگی ندادم جدا نشدم. باورت میشه سر خرید یخچال  آنچن ...

منم حسرت میخورم چراقبل بچه دار شدنم تموم نکردم الان یه دختر ۳ساله و یه پسر ۱ساله دارم موندم منم چیکار کنم خسته شدم‌از یه طرف بچه ها از یه طرف اون دیونه شدم بخذا 

اول شرایط خودتو بسنج، اگه از نظر مالی خوبی که بتونی یه زندگی واسه خودت درست و مشکلی پیش نیاد که جدا ...

پولی از خودم ندارم. طلا دارم و یه ماشین به نام خودم. مهریمم 300 تا سکه اس. 

تو روخدا از تجربت بگو بعد از طلاق چکار کردی

عزیزم هرکاری میتونی برای نجات زندگیت بکن

خیلی ام رو رفتارای شوهرت حساس نباش نمیگم چشم پوشی کن ولی حساسیت زیادم خوب نیست

بخاطر بچت زندگیتو از دست نده

طلاق اخرین راهه

حالا از شوهرت جدابشی باهرکس دیگ ام ازدواج کنی اونم عیبای خودشو داره و پدر بچتم‌نیس این بدترین چیزه

تا میتونی زندگی کن