2777
2789

بیاین بگین بد مزہ ترین چیزی ک تست کردین 

یا ھیچ وقت نمیخواین تست کنید چیان ؟

خودم کلم بروکلی و تخم مرغ خامو( ن از عمد) فقط تست کردم  واقعا تجربہ ی سختی بود😅

یبارم نوشابہ مشکی و زرد و با دوغ قاطی کردن دادن بھم سر یِ بازی 

افتضاااااح بود 😑

بگین شمام 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلیم باشکر😏😁

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
خورشت کرفس

و خورش بامیہ البتہ

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

تخم مرغ خام اصلا نمیتونم حتی فکرشو بکنم ولی عاشق کلم بروکلی هستم  اها از گوشت خام هم متنفرم 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من