2777
2789
هر اطلاعاتی راحع به کمبود پلاکت خون میخوای از من بپرس چون شوهرم این مشکل رو داره  چجوری متوجه ...

عزیزم مامانم 48سالشه هنوز پریود میشه پریوداش شدیده و اینکه پولیپ هم چندبار عمل کرد

دوسال پیش چندتا کبودی روی بدنش دیدم با یک دوره قرص خون طب اسلامی رفع شد

الان باز کبود شده چندجا از پاهاش و پا درد داره چندوقته و ریزش مو

هر اطلاعاتی راحع به کمبود پلاکت خون میخوای از من بپرس چون شوهرم این مشکل رو داره  چجوری متوجه ...

یک سری آزمایش داده جوابش هفته ی آینده میاد

منم باردارم از استرس میمیرم تاهفته دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سری آزمایش داده جوابش هفته ی آینده میاد منم باردارم از استرس میمیرم تاهفته دیگه 

به احتمال زیاد پلاکت خونشون پایینه 

چون علایمی که میگید مربوط به کمبود پلاکته خون هستش. اینکه تا چه حد خطرناک باشه بستگی به تعداد پلاکت ها داره . معمولا اگر زیر صد هزارتا باشه دکتر دارو درمانی رو شروع میکنه 

فقط یچیز خیلی مهم اینکه اصلا سعی نکنید خود درمانی کنید و حتما تحت نظر پزشک باشید . 

احتمال زیاد کمبود پلاکت مادرتون بخاطر کمخونی باشه که در اینصورت خطرناک نیست و با قرص آهن و این چیزا رفع میشه.

ولی خواهشا پیگیر باشید چون اگر پلاکت خون بیش از حد پایین بیاد باعث خونریزی داخلی میشه

استخوان درد و اینا هم داره خواهرتون پلاکتشون عددش چنده؟ 

اره میگ همش تیرومیکشه میسوزه استخونام پلاکتش کدوم میشه دقیقا؟من فقط خونشو میدونم  روی ۳

پلاکت خون انگلیسیش چجوریه من ازمایشو ببینم بگم☺😊

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^
به احتمال زیاد پلاکت خونشون پایینه  چون علایمی که میگید مربوط به کمبود پلاکته خون هستش. اینکه ...

حتما پیگیر هستیم تا جوابش بیاد دکتر گفته شایدم کلسیم دفع میکنی، و اینکه پاهاش واریس هم خیلی داره یعنی میشه کبودی ها از واریس باشه؟ 

میشه بگین علائم شوهر شما چیا بود که متوجه شدید؟ 

توی ازمایش خون معلوم شد و هیچ علامتی هم قبلش نداشت 

البته شوهر من افت پلاکتش از نوع خود ایمنی هست که خیلی درمان سختی داره 

افت پلاکت خیلی دلایل زیادی داره 

اره میگ همش تیرومیکشه میسوزه استخونام پلاکتش کدوم میشه دقیقا؟من فقط خونشو میدونم  روی ۳ پلاکت ...

Plt 

این علامت اختصاری پلاکت خون هست که نرمالش بین صد و پنجاه هزار تا چهارصد هزاره 

اگر کمتر از صد هزار باسه معمولا خطرناکه

پلاکتشون چنده؟ یعنی درمان قطعی نداره؟ 

برای مشکل شوهرم نه درمان قطعی نداره و فقط میشه کنترلش کرد 

ولی شما از الان ذهنتو درگیر این مساله نکن چون افت پلاکت خیلی دلایل دیگه ای هم داره

حتی بعضی خانم ها توی دوران بارداری افت پلاکت میکنن و بعد درست میشه 

یا مولا توی موارد کم خونی شدید که با رفع کمخونی پلاکت هم نرمال میشه 

ولی حتما حتما تحت نظر پزشک باشید

برای مشکل شوهرم نه درمان قطعی نداره و فقط میشه کنترلش کرد  ولی شما از الان ذهنتو درگیر ای ...

ان شاالله بحق امام حسین مشکل همسرتون حل میشه و بهبودیشون رو به دست میارن

عزیزم میخاستم بدونم یونجه که خیلی تعریفشو میکنن خوبه؟ 

Plt  این علامت اختصاری پلاکت خون هست که نرمالش بین صد و پنجاه هزار تا چهارصد هزاره  اگر ...

۳۶۴عددش

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^
ان شاالله بحق امام حسین مشکل همسرتون حل میشه و بهبودیشون رو به دست میارن عزیزم میخاستم بدونم یونجه ...

ایشالله از دعای خیر شما . 

والا برای مشکل شوهر من که یونجه کارساز نبود 

منم قبلا تعریفشو شنیدم و کلی هم مصرف کرد هنسرم ولی اثر نداشت .

بهترین راه اینه که اولا مشخص بشه ایشون واقعا کمبود پلاکت دارن؟ بعد علت اینکه دچار افت پلاکت شدند چیه و بر اون اساس تحت نطر پزشک دارودرمانی رو شروع کنید. وفقط بازم میگم خواهش میکنم اکر مشخص شد افت پلاکت دارن ختما حتما حتما جدی بگیرید