2777
2789
خب پس عالیه .  بقیه فاکتورهای خونی چطوره؟

هموگلوبینش :۳بقیشم سردرنمیارم زیاد ولی دکتر گفت بی نهااایت کم خوون وخطرداره واسش امپول فرینجکت تجویزکرده ک خیلیم حساس قوی وپرخطر

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله از دعای خیر شما .  والا برای مشکل شوهر من که یونجه کارساز نبود  منم قبلا تعریفشو ...

حکیم خیراندیش راجع به مغزگوسفند وشتر گفتن وخیلیا هم ظاهرن نتیجه گرفتن ازش

شما استفاده نکردید؟ 

هموگلوبینش :۳بقیشم سردرنمیارم زیاد ولی دکتر گفت بی نهااایت کم خوون وخطرداره واسش امپول فرینجکت تجویز ...

درسته خیلی پایینه

سونوگرافی نداده که ببینه خونریزی داخلی داره یا نه؟ 

معمولا خونریزی داخلی مخصوصا معده و یا روده باعث کاهش شدید هموگلوبین میشه

حکیم خیراندیش راجع به مغزگوسفند وشتر گفتن وخیلیا هم ظاهرن نتیجه گرفتن ازش شما استفاده نکردید؟ 

گفتم که عزیزم 

مشکل شوهر من با این چیزا حل نمیشه . 

شوهر من بیماری خود ایمن داره بعنی بدنش ، پلاکت های خون رو یه عضو ناشناخته و مزاحم میدونه و از بین میبرشون 

فقطم با دارو میشه تا حدودی مهارش کرد .

گفتم که عزیزم  مشکل شوهر من با این چیزا حل نمیشه .  شوهر من بیماری خود ایمن داره بعنی بد ...

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم مشکلات خونی ربطی به کمبود منیزیم هم میتونه داشته باشه

آخه یک سری از علائمش ن یکی هست

درسته خیلی پایینه سونوگرافی نداده که ببینه خونریزی داخلی داره یا نه؟  معمولا خونریزی داخلی مخ ...

ن نداده ولی فیبروم داره خیلیم بزرگ فیبرومش ۱۵سانت میشه فکرکنم قدطالبی شده ازکم خونی شدید نمتونه عمل کنه وعادتاش  زیاده یعنی توماه دوبار عادت ماهانه میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤میشه  برای حاجت روایی خودم وخودت دوتا صلوات مهمونم کنید؟🙏^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^  ^{اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم}^
ن نداده ولی فیبروم داره خیلیم بزرگ فیبرومش ۱۵سانت میشه فکرکنم قدطالبی شده ازکم خونی شدید نمتونه عمل ...

خب برای همینم هست که هموگلوبینش پایینه 

مدام باید خودش رو تقویت کنه 

قرص اهن بخوره اول باید آهن بدنش رو به یه حدی برسونه که ایشالله عمل کنه

خب برای همینم هست که هموگلوبینش پایینه  مدام باید خودش رو تقویت کنه  قرص اهن بخوره اول ب ...

مرسی ان شاالله❤

هر اطلاعاتی راحع به کمبود پلاکت خون میخوای از من بپرس چون شوهرم این مشکل رو داره  چجوری متوجه ...

سلام خانوم

پدرم کرونا گرفت بدون در گیری ریه

بعد پلاکتش صد هزار شد و گلبول سفیدش هم افت داشت چهارو‌پونصد

دکتر گفت کروناست دلیلش

الان یه ماه گذشته

قراره چک‌کنه مجدد ببینیم  نرمال شده یا نه

امروز یکم خون دماغ شد خیلی کم 

البته میگه داخل بینی زخمه 

نمیدونم

به نظرتون چقد طول میکشه تا پلاکت نرمال شه