2777
2789
عنوان

تفاوت سنی بچه ها

128 بازدید | 20 پست

اگه شما میخواستین بچه دوم بیارین جوری اقدام میکردین که بچه شهریور ۱۴۰۰به دنیا بیاد .دقیقا سالی که بچه اول میخواد بره کلاس اول ؟ یا بهار ۱۴۰۱ .

۶ ماه بعد ، عید کلاس اول دخترم ؟

شوهر ندارم بچه ندارم ولی حتما یه روزی بخوام بچه دوم داشته باشم اختلاف سنیشون نمیذارم بیشتر از ۲ یا ۳ سال باشه

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیدونم اقدام کن هر وقت گرفت والا من ۵ ساله منتظرم

شما واسه دومی منتظرید؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
بچه کلاس اول بره و نوزاد هم داشته باشی خیلی سخته 5 سالگیش بهتره 

الان دختر من ۵و نیم سالشه .فروردین ۶ تموم .الان اقدام کنم شهریوری میشه احتمالا حالا یه ماه اینور یه ماه اونور ...خرداد اقدام کنم .۷سال دخترم  تموم میشه به دنیا میاد

دکتر گفت یا شیره به شیره باشه یا اولیه یکم بزرگتر شده باشه البته کلاس اول زیاد خوب نیست به نطرمن چون پایه درسیه  وباید وقت داشته باشی بهش کمک کنی ودرضمن شروع یادگیری وتنش بچه ی دوم یکم بچه اولو رو شاید اذیت کنه 

شوهر ندارم بچه ندارم ولی حتما یه روزی بخوام بچه دوم داشته باشم اختلاف سنیشون نمیذارم بیشتر از ۲ یا ۳ ...

بزار ان شاءالله بچه اولی بیاد فکرنکنم بخوای ۲ سالگیش یکی دیگه بیاری مگه اینکه بچت خیلی خیلی خیلی اروم باشه یا کمکی داشته باشی.....

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من جوری اقدام کردم که یه سال به مدرسه رفتن بچم مونده باشه که تا اون میره مدرسه دومی از آب و گل دربیا ...

واسه شرایط من دیر شده .من الانم اقدام کنم دم مدرسه اولیه به دنیا میاد😅

نه من بچه ندارم

ان شاءالله بزودی خدا بهتون یه بچه سالم و تپلی بده عزیزم 😄