شوهر ندارم بچه ندارم ولی حتما یه روزی بخوام بچه دوم داشته باشم اختلاف سنیشون نمیذارم بیشتر از ۲ یا ۳ سال باشه
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه کلاس اول بره و نوزاد هم داشته باشی خیلی سخته 5 سالگیش بهتره
الان دختر من ۵و نیم سالشه .فروردین ۶ تموم .الان اقدام کنم شهریوری میشه احتمالا حالا یه ماه اینور یه ماه اونور ...خرداد اقدام کنم .۷سال دخترم تموم میشه به دنیا میاد
دکتر گفت یا شیره به شیره باشه یا اولیه یکم بزرگتر شده باشه البته کلاس اول زیاد خوب نیست به نطرمن چون پایه درسیه وباید وقت داشته باشی بهش کمک کنی ودرضمن شروع یادگیری وتنش بچه ی دوم یکم بچه اولو رو شاید اذیت کنه